Se og gjøre

Lurer du på hva du kan finne på i Bodø & Salten?
Her er våre forslag til ting å gjøre.

Aktiviteter og opplevelser i Bodø & Salten

Brevandring i midnattssol, heftige matopplevelser, kritthvite strender, skybarer, klatreanlegg og høye fjell er bare noe av det vi har å by på. Bodø & Salten er et eldorado for natur- og kulturinteresserte, med aktiviteter og attraksjoner for både store og små.

Scroll ned for å se våre forslag til ting å gjøre.

Sommer i Bodø & Salten

Sommer i Bodø og Salten er midnattssol og sjølukt på kritthvite strender. Det er storslåtte opplevelser utendørs og drøssevis av kulturtilbud både inne og ute.

Å gjøre med familien

Aktiviteter og naturopplevelser

Adrenalin, fart og spenning

Bodø og Salten er et eldorado for deg som er interessert i fartsfylte naturopplevelser. Bli med på RIB-tur i verdens sterkeste malstrøm, dra på brevandring på Svartisen eller klatre opp en nordnorsk fjelltopp.

Guidede vandreturer

Utforsk vakker natur og spennende kultur på guidede vandreturer sammen med lokale som kjenner regionen og dens historie.

Shopping

Her er de beste shoppingstedene

Bodø & Salten byr på mange flotte lokale produkter som du bør sjekke ut mens du er her. Kos deg i Bodø sentrum med lokale butikker og kaféer, eller finn alt du trenger på Nord-Norges største shoppingsenter.

Ro og avslapping

Velvære

Vil du rømme litt bort fra en hektisk hverdag, roe helt ned og ha tid for deg selv? Her er våre forslag til aktiviteter som lar deg senke pulsen og hvile ut.

Kunst og musikk

Utforsk Bodø & Saltens gallerier og utstillinger, ta en street-art-vandring i sentrum, eller få med deg en god konsert i det prisvinnende konserthuset Stormen.

Kirker

I Bodø og Salten finnes en rekke flotte kirker vel verdt et besøk. Her kan du lese mer om noen av disse. 

De største attraksjonene

Populære attraksjoner

Verdens sterkeste malstrøm, Norges nest største isbre, midnattssol, nordlys og drøssevis av nasjonalparker.

Finn din opplevelse i Bodø & Salten

Bodø & Salten har aktiviteter og opplevelser for alle og enhver. Enten du er på familieferie, romantisk kjærestetur eller en aktiv naturferie med vennegjengen.

Orienter deg på kartet og finn din aktivitet