Hotell

Kommer: Wood Hotel Bodø

Om

Byens nyeste og mest historiske satsning av Nordic Hotels & Resort finner du snart på Rønvikfjellet, kun 15 minutter fra Bodø sentrum. Wood Hotel Bodø åpner våren 2024 og tar posisjonen som byens nye opplevelse- og konferansehotell.

Hotellet vil bestå av 177 rom i forskjellige kategorier – alle med spektakulær 360 graders utsikt over Bodø, Vestfjorden og Børrvasstindene grunnet byggets helt unike plassering på fjellet. Her får alle besøkende en førsteklasses tilgang til midnattsola på sommeren og det berømte nordlyset på vinteren.

I tillegg til overnatting vil hotellet bestå av restaurant, bar og café, en Wellness avdeling, oppvarmet basseng og uteservering på taket av hotellet. Plasseringen av hotellet er på tomten til gamle Turisthytta, som er Bodøs gamle storstue. Her har lokale nordlendinger og internasjonale turister besøkt Rønvikfjellet og naturen i over 100 år.

Hotellet blir 10 000 kvadratmeter stort og vil hovedsakelig bli oppført i tre. En bærekraftig og opplevelsesrik destinasjon for både norske og internasjonale turister.

Les mer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.