Aktiviteter

7. himmel Spa

Om

7.himmel er en av landets ledende klinikker innen hud, kropp og SPA. Fra oppstarten i 1998 har bedriften vokst til 13 behandlingsrom fordelt på to avdelinger. Avdelingene ligger i Storgata 6 og i Sjøgata 37 i Ramsalt.

7.Himmel har to fantastiske avdelinger for velvære i Bodø Sentrum.
Både i Storgata og i Ramsalt tilbyr vi en hel del klassiske behandlinger som voksing, massasje, ansiktsbehandlinger og lymfedrenasje etc. I Ramsalt tilbyr vi duo-behandlinger i vårt duo-rom, med mulighet for kurbad, massasje og fotbehandling for to. Dette er en fin og avslappende måte å være sosial på!

Vi tilbyr også drop-in behandlinger ved vår avdeling på Ramsalt. Behandlingene utføres i vår butikk i en rolig og avslappende atmosfære.

Vi tilbyr også forfriskninger ved kurs og konferanser på Ramsalt Hotellet! Frisk opp møtet/ konferansen med en oppfriskende pause som gir ny energi, klart hode og våkent blikk!
Vi tilrettelegger etter behov.

I vår avdeling i Storgata 6 vil behandlingstimene også foregå etter stengetid i butikken. Da vil terapeuten komme ned til deg til avtalt tid. «Det beste du kan gi er tid til ro og egenpleie.»

Les mer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.