Villa Haugen Boutique Hotel

Villa Haugen er et utsøkt og lukseriøst sted på Grøtøy i Steigen hvor du kan nyte eksepsjonell utsikt til Lofoten og Steigen`s egen skjærgård. Her får du servert førsteklasses matretter rett fra havet. Lokasjonen er antakelig en av de beste i området hvor du kan oppleve nordlyet om vinteren og nyte midnattssola i sommermånedene.

Overnatting
09.12.201719:28 Stine Eidissen Bya

OVERNATTING Villa Haugen kan “bookes” for grupper mellom 5-10 personer som ønsker en noe mer privat ramme rundt sin forretningsreise eller ferieopphold. Vi har 5 dobbeltrom (hvorav 2 suiter) – alle med havutsikt og tidløst interiør. De to suitene har egen balkong. Alle rommene har eget bad (tre med badekar og dusj) og fri tilgang til badstue og badestamp ved sjøen.

I tillegg til ordinære aktiviteter (for eksempel kajakk utleie, fjellklatring med guide, fisking, ribleie, grotting, havørnsafari med mer) kan vi i tillegg tilby spesielle konsepter til våre gjester. For tiden har vi tre ulike konsepter:

'- Arktisk velvære; fokus på pleie av kropp og sjel uten nødvendigvis å delta på alle former for fysiske aktiviteter. Oppholdet gir deg mulighet til å stresse ned i en eller hektisk hverdag, nyte en lang frokost, rusle en tur på øya, bruke sauna eller badestamp, eller kun sitte rolig å nyte den fantastiske utsikten. På grunn av stedets plassering – langt ut mot havet – er lydene som høres lyden av naturen selv. Det er heller ingen lysforurensning om vinteren for dem av dere som ønsker å oppleve nordlyset på nært hold uten å måtte reise langt av sted.

- Arktiske konferanser; fokus på styrer og ledelser som ønsker å kombinere styremøter/ledersamlinger med arktiske aktiviteter og opplevelser. Konferanserommet ligger tilbaketrukket i andre etasje i sjøhuset med utsikt mot Lofoten – og kan benyttes hele året. Vi kan skreddersy konferansekonsept – hvor man i tillegg til faglig påfyll kan delta i ulike arktiske aktiviteter samtidig som man nyter ”haute cuisine” på høyeste nivå.

- Havets fristelser; fokus på havet og dets kulinariske opplevelser. Du/dere blir med oss ut på sjøen for å høste av havets fristelser for deretter bli med på å tilberede fangsten sammen med vår skalldyrfisker og hans nettverk av chefs fra ulike norske og internasjonale restauranter – deriblant chefs med erfaring fra diverse Michelin-restauranter.

Private arrangement:
Villa Haugen kan arrangere private middagsselskap for inntil 15 personer i utsøkte omgivelser som tar deg tilbake til 1920-tallets ”Great Gatsby feeling”. Denne type tilstelning passer utmerket for bedrifter som bor hos øvrige overnattingssteder i området – og som ønsker en noe mer luksuriøs ramme rundt en eller flere av gruppens middager. Vi tilbyr 3, 5 og 7 retters gourmet middag basert på lokale råvarer. Ulike vinpakker kan også tilbys.

Grøtøya 11
8283 Leinesfjord

Telefon: 45411416
E-post: post@villahaugen.com
Nettside: www.villahaugen.com