Rorbu og sjøhus

Nordskot brygge

Om

Nordskot brygge er et moderne sjøsportsenter av høy kvalitet, plassert på idylliske Nordskot i Steigen. Med en perfekt beliggenhet ved kaikanten, omfavner vi deg med panoramautsikt mot Lofoten, Grøtøy, skipsleia og de majestetiske Skotstindene.

Vi har fire sjøhus-boliger og tilbyr totalt 22 sengeplasser, alle utstyrt med velutstyrte kjøkken for selvhusholdning. Enten du ønsker å slappe av og nyte den storslåtte naturen eller fylle dagene med spennende aktiviteter, har vi alt du trenger.

Utforsk Vestfjorden med våre utleiebåter og nyt sjøfiske, paddleboard, eller kajakk rett fra vår egen marina. Med vår ideelle beliggenhet tar det bare minutter å nå de beste fiskeplassene. Her i Steigen, med verdens største bestand av havørn, er sjansen stor for å oppleve disse majestetiske fuglene på nært hold.

For de eventyrlystne finnes det flotte turmuligheter med oppmerkede stier og fjelltopper i nærheten. Utforsk den spektakulære Nordskot-traversen eller oppdag en tilgjengelig grotte i gangavstand.

Når mørket faller på, åpner nordlyshimmelen seg fra september til april, og Nordskot Brygge tilbyr optimale forhold for å oppleve dette fantastiske fenomenet.

Les mer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.