Opplevelser for familien

Opplevelser og minner med familien får man aldri nok av! Her er våre forslag til opplevelser som kan gjøres sammen med hele familien.

04.12.202009:12 Kristine Solli

Jakobsbakken er selve vinterparadiset i Salten og har vanligvis snø fra november til mai/juni. Her kan hele familien bli med på tur i hundeslede, scootersafari, dra på nordlysjakt eller gå på langrenn i deres nydelige løyper. Kombiner det gjerne med en overnatting i det gamle gruvesamfunnet som ser helt likt ut som da det var aktiv drift på begynnelsen av 1900-tallet. Se mer og book opplevelser i Jakobsbakken her.  


Foto: Anders Lea Karlskas

Hele Bodø har fått klatrefeber etter Mørkvedhallen klatresenter åpnet. Klatrehallen har løyper som passer for alle nivåer, fra nybegynnere til de mer erfarne. Kjøp gavekort på valgfritt beløp og ta med familien til Norges råest klatrehall . Men pass på, du kan bli like hektet som resten av Bodø!


Foto: Mørkvedhallen klatresenter

Hele Salten bugner av spennende museer og har noe som passer til enhver interesse og aldersgruppe. På Nordlandsmuseets hjemmesider kan dere se oversikt over alle deres museet. Norsk Luftsfartsmuseum er alltid en sikker vinner og er like spennende å besøke hver gang. De har nå lansert en app som gjør det enda litt mer spennende. Kjøp gavekort til en enkelt inngang, eller kanskje et årskort til hele familien passer for dere. Vi anbefaler også å sjekke ut Flypakken som gir inngang til museet og flysimulatoren i én billett! 


Foto: Norsk Luftfartsmuseeum

Nordland turselskap har et stort utvalg opplevelser å velge i. Hva med å oppleve fantastiske Svartisen på nært hold sammen med et gavekort på brevandring, eller bestige Norges nasjonalfjell Stetind? Et gavekort på klatrekurs er også perfekt for nybegynnere som ønsker å bli tryggere på klatring før de høyeste toppene bestiges. Du kan enten kjøpe gavekort øremerket en opplevelse, eller velge et gavekort med valgfritt beløp som kan brukes på det dere ønsker. Se oversikt over gavekort og hvordan dere bestiller her.


Foto: Nordland Turselskap

Alle elsker å bade, og Nordlansbadet har basseng og sklier som passer for alle. Kjøp gavekort til Nordlandsbadet her. 


Foto: Nordlandsbadet

Bodø actionhall er fylt med moro for hele familien. Prøv dere på minigolf, lasertag, eller få en opplevelse fra en annen verden med VR. Kjøp gavekort på valgfritt beløp her.


Foto: Bodø actionhall

Opplev Bodø & Salten fra sykkelsetet sammen! Opplev Nord leier ut vanlige tursykler, el-sykler og elektrikse terrengsykler. Dette er perfekt for de som ikke trenger en sykkel hver dag, men som ønsker å oppleve Bodø & Salten på en ny måte. Kjøp gavekort på leie av elektrisk sykkel i 4 timer, eller velg et valgfritt beløp som kan brukes som delbetaling. De tibyr også spennende guidede turer.


Foto: Kontrafei Media

Å padle kajakk er virkelig idyll, og med et grunnkurs fra Rett Kjøl er dere bedre rustet til å nyte livet på havet. Kjøp gavekort til kajakkurs


Foto: Karoline O.A. Pettersen