Hotell

Saltstraumen Hotell & Hytter

Om

Saltstraumen hotell ligger bare et steinkast unna Saltstraumen.

Hos oss kan du puste ut i rolige omgivelser, med voldsomme krefter like utenfor døra.

Vi har en flott spaavdeling med innendørs massasjebad, infrarød badstue, finsk sauna, massasjestoler og en koselig relaxavdeling.

I forbindelse med spaavdelingen har vi et flott treningsrom med fasilitetene som trengs for en god treningsøkt. Vekter, tredemølle, ellipsemaskin og trimsykkel er noe av det som finnes her. For hotellets boende gjester er bruk av treningsrommet gratis.

Utenfor hotellet er det en stor parkeringsplass hvor det er gratis for våre gjester å parkere. I tillegg kan du som boende gjest parkere like utenfor rommet ditt da rommene våre ligger på bakkeplan og har egen inngangsdør.

Vi fokuserer på lokal og ikke-reist mat, og får ofte levert fersk fisk fra Saltstraumen som vi serverer våre gjester. Kjøkkenet vårt serverer ærlig mat med mange egenproduserte godsaker. Vi plukker bær selv til sylting, tørking og desserter, dyrker våre egne urter som brukes i mange av rettene og baker alle kaker selv. Vi gjør vårt ytterste for at våre gjester skal gå mette og fornøyde fra bordet etter et skikkelig godt måltid.

Hotellet ligger like ved Saltstraumen – verdens sterkeste malstraum, og fra parkeringsplassen vår er det en kort rusletur ned til selve Saltstraumen.

Les mer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.