Aktiviteter

Guidet sykkeltur – Opplev Nord

Åpningstider

Fra Stormen bibliotek kl. 1000/1700. Fra Hurtigrutakaia kl. 1300.

Om

Bærekraftige opplevelser, helsebot for kropp og sjel, historie og naturopplevelser, minner å ta vare på – en guidet sykkeltur i by, på landevei, i skog eller på fjell gir deg det beste av attraksjonene Bodø og Salten har å by på.

Vi har flere daglige turer du kan booke online med bysightseeing, fjelltur til utkikkspunktet Keiservarden, rundtur i marka og på fjellet, midnattsoltur på sommeren og nordlystur på høsten og vinteren. Asfalt, grusvei, skogsvei og sti – turene er tilpasset slik at det er noe for alle og enhver, helt ordinære ferdigheter på sykkel er alt du trenger. Syklene er mountainbike elsykler av høy kvalitet og med det beste av sikkerhetsutsyr. Den elektriske assistansen kan varieres og gjør at alle i en gruppe kan få samme glede av turen uansett fysisk form.

Enda morsommere synes vi det er å få lov til å arrangere en tur spesielt tilpasset deg og din gruppe – det kan være en lenger tur i marka og byen, til Saltstraumen eller Kjerringøy gamle handelssted – eller til og med en tur Salten rundt med tog og deretter sykkel på Kulturveien fra Rognan til Saltstraumen. Vi leier også ut både elsykler og vanlige sykler med bagasjevesker om du vil utforske Nordland på egen hånd.

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.