Opplevelser til din beste venn

Det beste man kan gjøre med vennene sine er å dele en minnerik opplevelse. Her finner du forslag til gavekort på opplevelser i alle prisklasser.

04.12.202009:10 Kristine Solli

Bodø actionhall er alltid en vinner når vennegjengen skal samles. Tar dere utfordringen med å komme dere ut av escape room sammen, eller kanskje laser tagfrister? Dette er en perfekt gave å gi til flere i vennegjengen slik at alle kan samles. Du velger selv beløp på gavekortet, kjøp gavekort her. 


Foto: Bodø actionhall

Opplev Bodø & Salten fra sykkelsetet sammen! Opplev Nord leier ut vanlige tursykler, el-sykler og elektrikse terrengsykler. Dette er perfekt for de som ikke trenger en sykkel hver dag, men som ønsker å oppleve Bodø & Salten på en ny måte. Kjøp gavekort på leie av elektrisk sykkel i 4 timer, eller velg et valgfritt beløp som kan brukes som delbetaling. De tibyr også spennende guidede turer.


Foto: Kontrafei Media

Se Saltstruamen fra sin beste vinkel, fra RIB-båt! Både Stella Polaris og Explore Salten selger gavekort på RIB-tur. Dette er en eksepsjonell tur som bare må oppleves. 


Foto: Tommy Andreassen

En konsert, standup-show eller en teaterforestilling er både hyggelig og morsomt å oppleve sammen med sin beste venn. Stormen konserthus selger gavekort som kan brukes på deres arrangement, du velger selv beløpet på gavekortet. Kjøp gavekort hos Stormen konserthus her.


Foto: Karoline O.A. Pettersen

Nordland turselskap har utrolig mange spennende utflukter dere kan oppleve sammen. Brevandring på Svartisen, guidet tur til Stetind eller Hamarøyskaftet og grottetur er noe av det de tilbyr. Du kan enten kjøpe gavekort øremerket en opplevelse, eller velge et gavekort med valgfritt beløp som kan brukes på det dere ønsker. Se oversikt over gavekort og hvordan dere bestiller her.


Foto: Nordland Turselskap

En kveld ute på restaurant sammen er alltid hyggelig, og med så mange gode restauranter i Bodø er det ikke lett å velge ut bare én. Gavekortet fra Bodø Sentrum kan brukes på de fleste restauranter i Bodø, og er perfekt for deg som ikke klarer å velge nå.


Foto: Karoline O.A. Pettersen