9 romantiske steder og opplevelser

Vil du overraske kjæresten med en hyggelig opplevelse for bare dere to? Dra på en romantisk get-away med unik overnatting,
prøv en ny matopplevelse, en minnerik utendørsaktivitet eller nyt en avslappende dag på spa sammen. Her er vår liste over romantiske opplevelser.

1. Bjørklund gård

Avsidesliggende på Styrkesnes i Sørfold er det mulighet for å overnatte i en romantisk dome hos Bjørklund Gård. Fra toppen av bringebæråkeren har dere utsikt over fjorden og det vakre landskapet. På sommerstid er det også mulighet for selvplukk i åkeren.

2. Tranøy fyr

Idylliske Tranøy fyr gir garanti for romantisk stemning. Vakker utsikt, deilig mat og hyggelige rom med nordnorske «mamma mia»-vibes. Ta dere en tur til kulturbygda Tranøy med kunst og gallerier, eller besøk Hamsunsenteret på Oppeid like i nærheten.

3. Følvika Northern Retreat

Hos Følvika Northern Retreat kan dere sove under «åpen himmel» i en varm og koselig dome, kanskje med midnattssola eller nordlyset som kveldsshow istedenfor gullrekka – alt avhengig av når på året dere reiser. Dere finner domene på Sandhornøya i Gildeskål, et godt stykke vekk fra hverdagslivets mas og tjas. Her får dere ro og fred samtidig som dere kommer tett på naturen.

4. Manshausen

Å våkne opp med senga hengende over krystallklart hav ved siden av din kjære er en magisk opplevelse. De prisvinnende manshausenhyttene er som skapt for romantiske kjæresteturer.

5. Naustholmen

Overnatt i et svevetelt hos Naustholmen. Bare dere to og det vakre Steigen-landskapet. Det er også mulig å overnatte innendørs og få servert en god middag.

6. Velvære

Litt selvpleie er både hyggelig å gjøre sammen og en fin gave. Del en fantastisk stund hos 7.Himmel Ramsalt i deres duo-rom, for en sosial og avslappende opplevelse med kurbad, fotskrubb eller massasje.

7. Ta et kajakkurs sammen

Book et padlekurs med Rett Kjøl og skaff dere våttkort. Ikke bare er det en gøy aktivitet å gjøre sammen, men det kan føre til mange romantiske turer senere også.

8. Finn et romantisk turmål

En hyggelig date trenger ikke å koste skjorta. Ta med din kjære ut på tur – bare dere to. Nyt den gode samtalen og kanskje dere lager en utendørsmiddag.

9. Et romantisk måltid og noe godt i glasset

En ekstra koselig middag kommer vi nesten ikke utenom på denne lista. Kvaliteten hos restaurantene i området har skutt i været de siste årene. Her finner dere flere steder som er listet på Star Wine list, og lekre retter på lokale råvarer. Og ønsker dere bare bestille en pizza til å ta med ut på tur, så finner dere det også. Her er noe for enhver smak. Men husk, skal dere ut og spise er det lurt å booke bord.

Sjekk også ut

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.