8 ting å gjøre i Bodø i påsken

De fleste forbinder nok påska med oppkjørte skiløyper, kvikklunsj og kakao rundt bålet, og avslapping i solveggen på hytta. Men bypåske kan være like magisk, uten ski på beina!

1. Bytt ut kakao og ski, med kaffe og en spasertur i byen

Kjøp deg en kopp kaffe, og gå på jakt etter Street Art som ligger gjemt på veggene rundt omkring i sentrum, etterfulgt av en tur ut på moloen. Nyt et påskestille sentrum.

2. Skjem deg bort på et av byens mange hoteller

Unn deg en overnatting på et av hotellene i byen. Det er deilig med en miniferie i egen by. Senk skuldrene og nyt utsikten fra hotellsengen.

3. Dra til Saltstraumen

Verdens sterkeste malstrøm ligger rett utenfor byen vår. Når var du der sist? Når strømmen er på sitt sterkeste er det et fascinerende syn å se de enorme kreftene i sving. 

4. Ta med take-away på tur

Bestill mat fra en av byen mange restauranter, og nyt et bedre måltid ute i det fri. På en godværsdag kan dette være en koselig aktivitet for hele familien, en vennegruppe eller sammen med en partner.

5. Gå på ski

Ble ikke påska det samme uten ski på beina? Hvis vi er heldige har vi enda litt snø å boltre oss i. Finn frem skiene og ta fatt på skiløypene i Bodømarka. Husk å ta med noe godt i sekken! 

6. Ta deg en tur innom Stormen Bibliotek

Gå gjerne innom det fantastiske biblioteket vårt nede ved havna, ta med deg en bok og nyt et glass vin eller en kopp te i biblioteksbaren PåPir. Er du heldig finner du også en kunstutstilling på Stormen i påsken.

7. Bypåske med barn? Besøk en av byens parker

Vi har mange fantastiske parker i Bodø. Bytt ut skiene med skateboard og sparkesykkel. Besøk Bankgata skatepark, eller ta med barna på Kvartal 99 i leke- og aktivitetsparken, eller sleng dere rundt i klatrestativene i solparken. Husk matpakke i sekken eller gå innom Brødrene Berbusmel å kjøp med deg kanelsnurrer og kaffe på veien.

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.