Hotell

Scandic Havet

Om

Ytterst på kaikanten, midt i Bodø sentrum, finner du Scandic Havet. Et svanemerket opplevelseshotell og Nord-Norges største konferansehotell.
Du trenger ikke gå langt opp i etasjene før du får spektakulær utsikt over byen, havet og fjellene rundt Bodø. På klare dager ser du helt til både Svartisen og Lofoten fra hotellets øverste etasjer.

Hotellet har 234 rom, hvorav hele 24 av dem er tilpasset funksjonshemmede. I tillegg til standard dobbeltrom, tilbyr Scandic Havet flotte, store suiter og superiorrom.
Er du sulten, trenger du ikke forlate bygget. Scandics prisbelønte frokostbuffet finner du i hotellrestauranten «Havneutsikten» i 2. etasje. Og i 17. etasje, med spektakulær utsikt over Bodø, ligger Roast Restaurant & Bar
der du kan nyte noe godt i glasset eller en bedre middag med blant annet grillet kjøtt fra Jospergrill. Hotellet har også en shop i resepsjonen, der du kan kjøpe snacks, drikke og hygieneartikler til alle døgnets tider.

Hotellet tilbyr fleksible konferansefasiliteter med kapasitet for opptil 600 personer, samt tilknytning til Bodø kulturhus med møtekapasitet for opptil 1000 gjester.
I samarbeid med Stella Polaris arrangerer hotellet mange aktiviteter, og gir deg mulighet til å oppleve havfiske, havørnsafari, Svartisen og Saltstraumen.
Scandic Havets sentrale beliggenhet passer ypperlig for deg som ønsker å utforske Bodø by og naturen rundt!

Hotellet tilbyr et hav av opplevelser i samarbeid med bl.a Stella Polaris, og som gjest vil du få tilgang på en egen opplevelsesmeny som viser deg både anbefalte natur,- kultur og matopplevelser. I sommermånedene vil hotellets egen opplevelsesvert f.eks kunne ta deg med ut i rib-båt for å nyte frokost på en kritthvit nordlandsstrand 5 minutter unna hotellet. På høsten er nordnorsk uvær et eksotisk fenomen, og Scandic Havet tar deg med på en vandring på byens molo når bølgene slår over kanten. Vær forberedt på å bli våt, men ekstatisk.

Les mer

Kurs- og konferanse

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.