Skiløyper i Bodø & Salten

Påsketur med familien eller en treningsøkt i skiløypa? Her har vi samlet en oversikt over noen av de oppkjørte skiløypene du finner i Salten. Pakk ned kvikklunsj og kakao, smør skiene og ta deg turen ut!

1. Bodømarka

Om forholdene ligger til rette for det, finner du over 60 km med løyper i Bodømarka. Parker ved Bestemorenga eller Maskinisten, og utnytt lysløypa hvor du kan gå selv etter at det har blitt mørkt.

2. Sulitjelma

Sulitjelma har flere kilometer opptråkkede løyper. Jakobsbakken er et flott utgangspunkt for en skitur, og gir løyper i verdensklassen. 

Utforsk vinteraktivitetene i Bodø & Salten

3. Hamarøy – Ulvsvågskardet

En det en ca 10 km lang skiløype på Hamarøy. Prepareres med løypemaskin.

4. Steigen – Djupdalen/Nordfold/Foldstranda 

Her kjøres det spor når det er forhold for det, en ca 10 km lang løype. Dette prepareres delvis med maskin og delvis med scooter. Det kjøres også spor mellom «Kjærlighetskroken» og Stamsvika, ca 13 km.

5. Vestvatnet i Misvær

Her finner du ca 14 km med løyper som prepareres med løypemaskin. Er koblet direkte til alpinanlegget i Vestvatn, så her kan du stå både på langrenn og slalom.

6. Beiarn

Fra Larsoslia i Beiarn kjøres det spor opp på Beiarfjellet når det er forhold for det. Løypelengda er ca 25 km totalt og kjøres med løypemaskin. Et veldig godt tilbud for skiglade på vårvinteren.

Du er kanskje også interessert i…