Aktiviteter i Bodø & Salten

Lurer du på hva du kan finne på i Bodø og Salten?

Her kan du finne en oversikt over ulike aktiviteter i regionen som passer for barn og voksne, unge og gamle, kultur- og naturinteresserte, for sommer og vinter, og for sol- og regnværsdager. Med andre ord: noe for enhver smak!

Bodø og Salten tilbyr et bredt spekter av aktiviteter gjennom hele året. Enten du liker å besøke museer og utstillinger, gå tur i fjellet, bade, klatre eller shoppe, så finnes det aktivitetstilbud som passer for deg. 

Naturopplevelser

Det er ingen hemmelighet at Bodø og Salten er mest kjent for sin spektakulære natur og den enorme mengden friluftsaktiviteter som tilbys i regionen. Og med god grunn – kombinasjonen av høye fjell, kvasse tinder, dype fjorder, azurblått hav og urørt natur kan ta pusten fra de fleste.

Aktiviteter for barn og ungdom

Kanopadling, badeland, klatresenter, naturpark, og gårdsbesøk. Uansett om dere vil være ute eller inne, være aktive eller ta det med ro, lære noe nytt eller bare leke fritt, er det mange ting å gjøre med barn!

Shopping

Bodø og Salten byr på gode shoppingmuligheter. Kjøp flotte produkter fra våre lokale produsenter, eller slå deg løs på Nord-Norges største kjøpesenter, City Nord.

Spill og sport

Fantastiske fiskemuligheter, et av Europas største klatresenter, bowling, golf, elvepadling, lasertag – i Bodø og Salten finnes det aktiviteter innen sport og spill for hele familien.

Velvære

Unn deg selv litt velvære – på et deilig spa i Bodø sentrum.

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.