Hotell

Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Om

Midt i sentrum av Bodø finner du en del av byens arvesølv. Clarion Collection Grand Hotel Bodø ligger kun meter fra byens uteliv, shopping, severdigheter som Moloen og en liten spasertur unna hurtigrutekaia og jernbanestasjonen.

Med sine 100 rom og 207 sengeplasser er hotellet stort nok for de flestes behov, men den rolige og intime atmosfæren bidrar til at alle føler seg velkommen. Hotellet har en konferansekapasitet for inntil 30 personer. I tillegg byr vi på Afternoon Sweets og kveldsmat hver dag for alle våre gjester.

Grand Hotel Bodø åpnet i begynnelsen av 1850-årene og ble en viktig del av det historiske Bodø som et sted for både sosiale lag samt for å gjøre forretninger. En av hotellets mer kjente stamgjester var den nord-norske forfatteren Knud Hamsun som var gjest ved hotellet i 3 år mens han skrev romanen Selgelfors By. På hotellet finner du flere klenodier på utstilling fra hotellets og byens historie. Hotellet fremstår i dag som et komfortabelt og moderne hotell med mye historie i veggene og nord-norsk gjestfrihet under taket.

Som gjest har du tilgang på gode priser hos vår nærmeste nabo: Balansen – Spa, Helse & Fitness. Videre tjener du Nordic Choice Club poeng på overnattingen din.

Les mer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.