Kafé

Samvirkelaget kaffebar

Om

Våren 2018 åpnet vi en splitter ny kaffebar i Sambogården. Dette er et prosjekt vi har jobbet lenge med å forme og som betyr mye for oss.

Konseptet er langt i fra A4, og det er ikke hverdags for oss i Coop å starte opp kaffebarer. Dette blir stedet for deg som er glad i skikkelig god kaffe og som vil oppleve en spesiell atmosfære. Dette er noe vi tror på og som vi er stolte av å presentere.
Selve esset i Samvirkelaget er at vi skal rekruttere byens aller beste og mest motiverte medarbeidere. Det kan være han eller hun som ikke passer helt inn i den tradisjonelle skolen, personer med «hull» i CV-en, eller deg som av en eller annen grunn har fått en tøff start på karrieren. Vi ønsker også å åpne opp for lærekandidater med spesiell interesse for barista og kaféfaget.
Hos oss vil du møte unge mennesker som brenner for faget, som har masse å gi og som fortjener en ny sjanse. Det er ikke CV-en som er i fokus, men personligheten, motivasjonen og «typen». De ansatte hos Samvirkelaget er spesiell og unik på sin egen måte.
Vi ønsker at Samvirkelaget skal bli et springbrett inn i arbeidslivet, og en arbeidsplass hvor unge mennesker får utviklet seg i trygge og inspirerende omgivelser. Vi i Coop Nordland har et inkluderende verdisett der vi skal ta vare på hverandre, og det ønsker vi vise på en ny og tøff måte.

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.