Hotell

Skagen Hotell

Om

Vi ønsker alle velkommen til et unikt førsteklasses hotell med utsøkt service og genuin nordnorsk gjestfrihet! Med vår rolige og sentrumsnære beliggenhet, vil du som gjest hos oss få et perfekt utgangspunkt for Bodøbesøket.

Fra hotellet har du gangavstand til byens mest sentrale fasiliteter, samt kort avstand til både flyplass, togstasjon og havnens båtanløp. Vi har alltid kursverter og vertinner til din disposisjon. Dag, kveld og helg. I våre møterom kan du ønske velkommen til styremøte, interne kurs, forelesninger, kveldsmøter, personalmøter med mer. Vi anbefaler deg et lite avbrekk i kursprogrammet; en liten aktivitet som ikke behøver å ta så lang tid, og som garantert gir moro og mer energi til deltagerne.
Skagen Hotel har også produktet:
Landego Fyr :
Øya Landegode ligger rett utenfor Bodø og er en vakker naturperle, badet i midnattssol om sommeren og med glansen fra nordlyset vinterstid.
I dette øyriket finnes verdens største og tetteste havørnbestand. Den majestetiske fuglen er et flott syn når den letter fra reiret og stuper ut i fjorden etter fisk.
Landego Fyr ble reist i 1901 for å trygge innseilingen til Bodø fra Lofoten. Fyrtårnet er i dag automatisert og i full drift. Det er mulig å overnatte i fyrmester- og betjentboligene.

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.