Skjulte perler som gir ro

Noen ganger vil man reise på ferie bare for å ta en pause, koble av og hente frem ny energi. I Bodø & Salten kryr det av skjulte perler, hvor du kan nyte naturen til det fulle. Helt for deg selv – eller sammen med andre. Finn en idyllisk strand hvor tiden står stille, opplev stillheten i urørt natur eller utforsk bortgjemte perler, langt borte fra hverdagslivets stress.

Finn din skjulte perle i Bodø og Salten.

1. Thaihuset

Denne bortgjemte perlen finner du like ved veien når du kjører gjennom Gildeskål. Thaihuset og gammen, et sted for refleksjon og lange tanker.

2. Stavkirken i Beiarn

En stavkirke i miniatyr, bygget av en mann etter et postkort fra Gol. Virkelig en skjult perle i Beiarn, omringet av natur, ro og idyll. Og du, når du først er i Beiarn anbefaler vi deg å gå på leting etter flere skjulte perler, her kan du bli overrasket.

3. Sami Safari Camp

Lang borte fra tid og sted, finner du Sami Safari Camp. Gjennom samiske øyne vil du oppleve naturen gjennom alle fem sanser, og bli veiledet til å roe ned gjennom mindfullness og skogsbading.

4. Engen gård

Idyll på sitt beste. Her finner du hvilepuls og lave skuldre, med storslått utsikt mot fjorden og Svartisen.

6. Langsanden

Langsanden imponerer med sin størrelse og beliggenhet. Her har du førsteklasses utsikt til midnattssol om sommeren og nordlys på vinteren. Stranden er lang og bred, så her er det enkelt å finne en plass helt for seg selv.

7. Bjørklund gård

Bjørklund gård ligger idyllisk til på Strøksnes i Sørfold. Kjøreturen ut hit er en opplevelse i seg selv. På Bjørklund gård kan du plukke bær og sove i dome, midt i naturen.

8. Skarbua

Hit må du jobbe litt ekstra for å få komme. Skarbua i Steigen har majestetisk utsikt, og byr på tur i skog og fjellterreng. Koble av og la tankene vandre i nydelig nordnorsk natur.

9. Pust – Flytende badstue

Badstue etterfulgt av et iskaldt bad. Her kan du virkelig senke skuldrene og fylle på med ny energi. Pust finner du i Bodø havn.

10. Sykkelstien i Saltdal

Her kan du nyte roen med elvebrus og fuglekvitter som bakgrunnsmusikk. På sykkelstien i Saltdal kommer du tett på naturen og harmonien. Turen sykles i eget tempo og lengde bestemmer man selv.

Flere skjulte perler

Mer inspirasjon

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.