Legg ditt arrangement til Bodø

Scroll ned for å se hvorfor du bør velge Bodø

Møte- og arrangementsbyen Bodø

Velkommen til Bodø – hvor tilgjengelighet, bærekraft, forskning og innovasjon møter spektakulær natur og kultur. Som en erfaren konferanseby med moderne fasiliteter, sterke fagmiljøer og et gjestfritt vertskap, gir Bodø en unik ramme for arrangementer. I 2024 er byen Europeisk Kulturhovedstad, og din arrangementsopplevelse løftes til nye høyder.

Dette er bodø

Møte- og arrangementsbyen Bodø

Hvorfor Bodø?

Dette er Bodø

De siste årene har Bodø utviklet seg til å bli en møteby av betydning, og byen tilbyr moderne fasiliteter for arrangementer av forskjellige størrelser og karakter. Enten det er nasjonale eller internasjonale konferanser, kulturelle arrangementer eller sportsaktiviteter, Bodø har det som skal til for å imøtekomme dine behov. Profesjonelle aktører innen møtebransjen i Bodø besitter høy kompetanse og lang erfaring, noe som gir deg som arrangør trygghet og tillit til at ditt arrangement blir vellykket.

Bodø er Europeisk Kulturhovedstad i 2024

I tillegg til sin naturlige skjønnhet og moderne infrastruktur, har Bodø også æren av å være Europeisk Kulturhovedstad i 2024. Dette gir ditt arrangement en unik mulighet til å ta del i det pulserende kulturlivet som preger byen dette året. Med et rikt program av kunstneriske og kulturelle arrangementer, festivaler, forestillinger og utstillinger, vil deltakerne få en ekstraordinær opplevelse av byens kulturelle arv og dynamiske atmosfære dette året.

Bærekraft

Vi engasjerer oss sterkt for å utvikle et mer bærekraftig reiseliv i Bodø & Salten og å legge til rette for mer bærekraftige arrangementer. Vårt arbeid inkluderer å ta vare på dagens behov uten å gå på bekostning av fremtidige generasjoners muligheter.

Her er våre tips og råd til hvordan du kan gjøre ditt arrangement mer bærekraftig.

6 grunner til å arrangere i Bodø