6 gode grunner til å arrangere i Bodø

Det finnes mange gode grunner til å både besøke Bodø og å legge ditt arrangement hit. Her finner seks av dem.

1. Lyset

Bodø ligger rett over Polarsirkelen og er den byen i Norge med flest lysdager i året. Vinterlys og sommerlys, midnattssol, nordlys og alle slags nyanser på himmelen bidrar til å løfte de mange og spennende naturopplevelsene i regionen.

2. Beliggenhet

Du kommer deg enkelt og ofte til Bodø med fly, en internasjonal flyplass som forbinder byen med store nasjonale knutepunkter, noe som gjør det praktisk for deltakere som reiser fra forskjellige deler av verden. Ønsker dere en annerledes opplevelse finnes det både tog og båt som alternativ.

3. Lille-store Bodø

Alt er kun en liten gåtur unna, selv flyplassen. Hoteller, restauranter, attraksjoner, opplevelse og kultur og idrettsarrangementer er kun en liten spaser tur unna. Regionen rundt heter Salten og er også full av opplevelser som kan løfte arrangementer og skape uforglemmelige opplevelser.

Stormen, Radisson
Stormen, Radisson (Drone Nord)

4. Erfaren konferanseby

Moderne konferansehoteller og Stormen Kulturhus gjør at vi kan være vertskap for et stort utvalg av arrangementer. Bodø har hatt en stor øking i antall nye hoteller og ikke minst har vi fantastiske Stormen Konserthus for de riktig store anledningene.

Det tilbys moderne konferansefasiliteter utstyrt med toppmoderne teknologi, som sikrer en sømløs og profesjonell opplevelse for både arrangører og deltakere.

5. Kulturbyen Bodø

Europeisk Kulturhovedstad i 2024 er en bekreftelse på at Bodø er en kulturby!

Et rikt kulturliv og en spennende historie gir mange muligheter for opplevelser for konferansedeltakere som kan utforske lokale museer, kunstgallerier og historiske steder under besøket.

Små og store kulturbegivenheter gjennom hele året gjør byen til spennende by på kvelden og er du heldig kan vi også være vertskap for store, internasjonale idrettsarrangementer når dere er på besøk!

Forestilling med Rønvikgutt på Stormen Konserthus
Forestilling med Rønvikgutt på stormen konserthus (Kontrafei Media)

6. Store naturopplevelser

Naturen kommer man ikke utenom i Bodø. Alt fra de små naturopplevelsene med havørn i indre havn til de helt store opplevelsene. Det er virkelig ingen ende på hva man kan finne på i vår opplevelsesrike region. Fart og spenning eller naturlig stillhet: mulighetene er mange og nære. Regionen har alt fra kritthvite strender til høye fjell og dype fjorder som gir et unikt og pittoresk bakteppe for ethvert arrangement.

ungdom turner i vakker natur
ungdom turner i vakker natur (SL Media for NGTF)

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.