Påmelding NTW 2024

Fristen for å melde seg på NTW (Norwegian Travel Workshop) er 31. januar. Vi håper at så mange som mulig vil delta i år, slik at Bodø og Salten virkelig kommer på kartet i kulturhovedstadsåret.

Hvorfor skal du vurdere å delta som utstiller på NTW sammen med Visit Bodø? Det er det mange gode grunner til;

1. Bodø 2024 som mulighet: Med Bodø 2024 som bakteppe har du en unik mulighet til å utnytte det økte fokuset på regionen for å markedsføre din bedrift. Dette kan bidra til å skape varige forbindelser og tiltrekke besøkende også etter 2024.

2. Profilering og møte med turoperatører: NTW gir deg sjansen til å profilere din bedrift direkte for målrettede turoperatører. Dette er en verdifull anledning til å knytte forbindelser og diskutere potensielle samarbeidsmuligheter.

3. Felles profilering av mangfold: Ved å delta sammen med andre aktører fra Bodø & Salten, har dere muligheten til å presentere det brede mangfoldet av aktiviteter og opplevelser som regionen har å tilby. Dette kan skape et helhetlig og attraktivt bilde for besøkende.

4. Nettverksbygging: NTW gir en plattform for å knytte nettverk med andre bransjeaktører. Disse forbindelsene kan være verdifulle for samarbeid, kunnskapsutveksling og muligheter som strekker seg utover selve arrangementet.

5. Økt synlighet: Deltakelse på NTW gir deg en unik mulighet til å øke synligheten for din bedrift. Dette kan bidra til å styrke omdømmet ditt og tiltrekke seg oppmerksomhet fra potensielle kunder og samarbeidspartnere.

Samlet sett gir deltakelse på NTW deg muligheten til å utnytte både lokale og nasjonale ressurser for å markedsføre din bedrift, skape verdifulle forbindelser og øke synligheten din i bransjen.

Hva er NTW?

NTW er en flott arena for å få kontakt med mange turoperatører/incoming-operatører fra ulike markeder, på kort tid og på hjemmebane. Du vil kunne treffe og knytte relasjoner til de viktigste og mest seriøse samarbeidspartnere henholdsvis i Norge og i 25 ulike land. Det sparer deg for mye reising: vi bringer kundene til deg i Norge.

Få produktene ditt på Norgeskartet!

Alle kjøperne som besøker workshopen er på jakt etter nye produkter. NTW er deres desidert viktigste kjøpsarena og blir brukt for å planlegge kommende turproduksjon. Vis fram og selg inn produktet ditt til operatørene og benytt denne unike sjansen til å komme med i produktporteføljen deres. Dette er også en utmerket anledning til å få direkte tilbakemeldinger om hvordan produktet ditt passer de ulike markedene.

Forhåndsbookede avtaler

Basert på informasjon som kjøperne har sendt inn, kan hver selger sende inn ønsker om hvilke kjøpere de ønsker å møte under NTW.

Basert på informasjon som selgerne har sendt inn, kan hver kjøper sende inn ønsker om hvilke selgere de ønsker møte med.

Basert på dette gjøres en gjennomgang over innsendte ønsker, og avtalene fordeles mellom kjøpere og selgere.

Program NTW 2024

Teknisk informasjon og priser

Meld deg på her

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.