Hus

Villa Haugen Boutique Hotel

Om

Villa Haugen er et utsøkt og lukseriøst sted på Grøtøy i Steigen hvor du kan nyte eksepsjonell utsikt til Lofoten og Steigen`s egen skjærgård. Her får du servert førsteklasses matretter rett fra havet. Lokasjonen er antakelig en av de beste i området hvor du kan oppleve nordlyet om vinteren og nyte midnattssola i sommermånedene.

OVERNATTING: Villa Haugen kan “bookes” for grupper mellom 5-10 personer som ønsker en noe mer privat ramme rundt sin forretningsreise eller ferieopphold. Vi har 5 dobbeltrom (hvorav 2 suiter) samt to leiligheter – alle med havutsikt og tidløst interiør. De to suitene har egen balkong. Alle rommene har eget bad.

I tillegg til vår ordinære hotell- og restaurantdrift, har vi satt sammen fire opplevelsespakker for de som ønsker å være her noe lengre.

Vi vil også kunne gi eksklusivitet til gruppe på 6 eller flere som bestiller 3 netter eller lengre (vi har 14-20 sengeplasser), uavhengig av om man velger en av opplevelsespakkene eller ikke. Dvs. dersom ingen andre har bestilt opphold i samme tidsrom, så stenger vi resten av hotellet uten merkostnad for deg og din gruppe. Dere betaler kun for de rom, aktiviteter og mat som dere benytter.

Se våre hjemmesider http://www.villahaugen.com for nærmere informasjon om de ulike opplevelsespakkene.

Private arrangement:
Villa Haugen kan arrangere private middagsselskap for inntil 15 personer i utsøkte omgivelser som tar deg tilbake til 1920-tallets ”Great Gatsby feeling”. Denne type tilstelning passer utmerket for bedrifter som bor hos øvrige overnattingssteder i området – og som ønsker en noe mer luksuriøs ramme rundt en eller flere av gruppens middager. Vi tilbyr 3, 4 og 5 retters gourmet middag basert på lokale råvarer. Ulike vinpakker kan også tilbys.

Les mer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.