Hotell

Saltstraumen Hotell

Om

Saltstraumen Hotel har etablert seg som et av de ledende
kurs- og konferansehotell i Bodø.

Det å være kursarrangør stiller store krav til både service og fasiliteter. Derfor er det viktig hvem man velger til sitt arrangement.
Alle våre medarbeidere har lang erfaring i bransjen, noe som gjør deg trygg på at arrangementet blir perfekt. Våre konferanserom er nyoppusset og oppfyller dagens krav til AV utstyr.
I tillegg kan vi tilby deg et opphold i kulisser de fleste bare kan drømme om, med Saltstraumen rett utenfor vinduet, og majestetiske Børvasstindan ruvende i bakgrunnen. Dette gir deg en Nord Norsk naturopplevelse du sent vil glemme

Saltstraumen hotell har også bungalower som er mulig å leie. De ligger i umiddelbar nærhet til hotellet. Hver bungalow har to soverom med to senger på hvert rom, to flislagte bad tilhørende hvert av soverommene. Kjøkkenkrok med kokemuligheter, og stue med sofa og TV. På sofaen kan det rees sengeplass til to personer, slik at det er plass til totalt 6 personer i buyngalowen. Bungaloowene er i utgangspunktet selvhushold, men skulle sengetøy, utvask eller forkost være ønskelig, kan dette kjøpes og leies i hotellets resepsjon.

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.