Camping

Nordnes Kro & Camping

Om

Nordnes Kro og Camping ligger midt i den frodige Saltdalen, like ved E6 og Saltdalselva, 1,5 times kjøretur fra Bodø. Her finner du en moderne campingplass og en meget særegen veikro.

Nordnes Kro og Camping er omringet av nasjonalparker og naturopplevelser for enhver smak, og er et perfekt utgangspunkt for et stopp enten du er på tur nordover eller sørover, ønsker en base for rundturer i området eller trenger boplass i fiskesesongen.

Her kan du også leie sykler og oppleve de godt tilrettelagte sykkelrutene langs Dronninga i Nord – Saltdalselva.
God norsk tradisjonsmat med lokale kortreiste råvarer er spesialiteten på Nordnes Kro og Camping. Møsbrømlefsa er den mest populære retten – den må bare oppleves!
Og hvert år i september under Kulturminnedagene arrangeres Tradisjonsmatdagan der fokus settes på matretter og mattradisjoner som er i ferd med å bli glemt.

Nordnes ligger midt i hjertet av Saltdal hvor E6 slynger seg gjennom dalen. Hvis du kommer fra Bodø må du kjøre Rv 80 til Fauske og derfra videre på E6 til Saltdal. Kjører du langs Kystriksveien kan du ta av Rv 17 og følge Rv 812 til du kommer ut på E6. Fra Sverige kjører man langs Rv 77 forbi Graddis og Junkerdal til krysset på Storjord hvor du kommer ut på E6.

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.