Restaurant

Egon Bodø

Om

Egon Restaurant i Bodø ligger idyllisk til midt på promenaden ved småbåthavna i Bodø. Med store vinduer kan du sitte på Egon med full utsikt på hva som skjer på utsiden, både på promendaden og i småbåthavnen. Egon ligger som en del av Thon Hotell Nordlys.

På Egon hører alle hjemme
Lun atmosfære, hyggelig service og god mat – det er vår oppskrift på din trivsel. Derfor har vi utviklet et konsept – kall det gjerne vår filosofi – som bidrar til å oppfylle oppskriften hver eneste dag.

Interiøret og stemningen i restauranten har vi utviklet over mange år. Her nyter du måltidet med andre i et lunt miljø. Her er det koselig sier våre gjester om Egon.

Gjesten
Å være gjest på Egon skal være en opplevelse og en avkobling fra hverdagen. du skal kjenne at du er på restaurant gjennom service, mat og omgivelser.

Muligheter
Har du noe som skal feires? Ta med dine gjester til Egon. Vi er klare for å legge alt til rette for høy stemning og hyggelige opplevelser, uansett anledning.
Egon er et klokt valg, nettopp fordi det er så lett å trives her. Forretningsfolk, kolleger, foreninger, idrettslag, store og små selskaper, venner og familie – på Egon føler alle seg hjemme.
Vi reserverer gjerne bord. Hvis du ønsker det, fikser vi også en koselig, liten avdeling – bare for dere. Har du spesielle ønsker for mat eller drikke, ta kontakt med oss – vi ordner det meste. Husk at det alltid er lurt å være ute i god tid med bestillingen.

Barn på Egon
Da ville nok mange valgt Egon. Her har vi barnas favoritter på menyen, her blir vi ikke stresset om barn oppfører seg som barn og her har vi alltid små overraskelser på lur. Små, men viktige detaljer som gjør restaurantbesøket enda hyggeligere, både for små og store.
Alle barn på Egon får ballong. I tillegg deler vi ut en innholdsrik aktivitetspakke, vi har også en egen barnekrok med lek og spill. Tanken bak er enkel – når barna har det bra, er det godt å være voksen også.

Møte på Egon
Frokostmøte, lunchmøte, middagsmøte, kveldsmøte, overtidsmat, påskjønnelse o.l.
På Egon har du muligheten for å få gjennomført alt dette. Møter i en uformell setting med god mat og drikke kan være virkningsfullt. Vi har flere usjenert områder du kan gjennomføre ditt neste uformelle møte.

Les mer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.