Sykkelutleie med Opplev Nord

Kunne du tenke deg å besøke attraksjoner og turmål i Bodø og Nordland i nærkontakt med omgivelser og natur – bærekraftig og med balsam for sjel og kropp? Lei en sykkel eller en elsykkel i alt fra et par timer til en uke eller flere på ferie.

04.04.202015:27 Raymond Jakobsen

Vårt mål er å tilby deg de aller beste syklene med det aller beste tilleggsutstyret – og med den aller beste personlige servicen. Bodø, Bodømarka, Saltstraumen, Kjerringøy og Salten – alt er innenfor rekkevidde. Med hurtigbåt og sykkel kan du også utforske Steigen og Helgeland. Eller hva med å ta ferga over til Lofoten?

Du leier sykkelen i Bodø med start der du måtte ønske i byen. Om du ikke avslutter turen i Bodø kan du levere den fra deg i enhver havn Hurtigruta legger til i fra Trondheim til Tromsø.
Vi leier kun ut sykler av meget god kvalitet, elsyklene er fra Haibike og de ordinære syklene er Sport1 kjedens egne fra serien Gekko. Bagasjeveskene er fra Ortlieb og hjelmene fra Sweet Protection. Du finner online tilgjengelighet og booking på våre nettsider.

Konrad Klausens vei 4A
8003 Bodø

Telefon: 90192636
E-post: ola@opplevnord.no
Nettside: www.opplevnord.no