Hundekjøring

Ønsker du å kjenne hundekreftene som trekker deg fremover i nydelige omgivelser, mens adrenalinet rusher gjennom kroppen?

Gruppeaktivitet
29.11.201812:29 Stine Eidissen Bya

Med utgangspunkt fra Jakobsbakken i Sulitjelma, med praktfulle bygninger fra gruvedriften på slutten av 1800-tallet, tar vi deg med på hundekjøring i Sulisfjellet.

Vår sertifiserte guide gir deg en grundig opplæring om hvordan man håndterer huskyene og sleden, før du er klar til å la dine firbeinte venner lede deg inn i den arktiske fjellheimen.

Opplev magiske turer i uberørt natur, der hundene kan trekke deg i flere timer uten at du møter en eneste person. Du vil også oppleve nærheten til naturen og mulighet for å se dyrelivet med blant annet rein, rype og rev på nært hold. Fra 1.september til 1.april er det også gode muligheter for å få sett nordlyset fra denne vakre gruvebyen over polarsirkelen.

Alternativ 1 – Enkel hundesledetur beregnet for større grupper

I denne pakken vil dere få prøve å kjøre hundespann sammen med en venn. Vi kjører en runde på ca. 2 km, slik at dere får prøve hundespann. Passer utmerket for store grupper som ønsker å prøve hundekjøring.

Varighet: 1 time

Alternativ 2 – Dra på tur med ditt eget hundespann

Vil du lede ditt eget hundespann sammen med en venn? I denne pakken får du være med å klargjøre hundespannet til kjøring før dere legger ut på tur i den arktiske fjellheimen. Selve turen er ca. 2 timer og krever at man er i normal fysisk form.

Varighet: 3-4 timer

Alternativ 3 – Ekspedisjon

I denne pakken skreddersyr vi en unik opplevelse gjennom den arktiske fjellheimen, med mulighet for en eller flere overnattinger. Kreves normalt god fysisk form.

Froskedamsveien 7
8230 Sulitjelma

Telefon: 41610812
E-post: mona@fjellfarer.no
Nettside: https://jakobsbakkenmountainresort.com/