Dette sier artistene fra «Hver gang vi møtes» 2022 om Kjerringøy

Anna of the North

Anna Lotterud, kjent under artistnavnet Anna of the North, er en sanger og låtskriver fra Gjøvik. Hun ble nominert til P3 Gull 2016 i klassen årets nykommer og til Spellemannsprisen 2019 i klassen årets musikkvideo for «Leaning On Myself».

Anna of the North // Foto: TV2

Jarle Bernhoft

Jarle Norman Bernhoft-Sjødin, også kjent under artistnavnet Bernhoft, er en norsk sanger, multiinstrumentalist, komponist og tekstforfatter. Han ble først kjent som vokalist i Span og fikk deretter stor suksess som soloartist, inkludert en Grammy-nominasjon.

Jarle Bernhoft // Foto: TV2

TIX

TIX, eller Andreas Andresen Haukeland som han heter, ble først kjent for russesanger som «Sjeiken» og «Shotgun». Men etterhvert har han også blitt kjent for musikk med mer seriøse og personlige temaer og tekster. For mange er han mest kjent fra Melodi Grand Prix i 2021 der han vant med låta «Fallen Angel».

Tix // Foto: TV2

Myra

Regina Tucker (Myra) er en rapper og låtskriver fra Bergen. Hun spiller musikk som stilmessig befinner seg i en krysning mellom hiphop og R&B.

Myra // Foto: TV2

Arif

Arif Nassor Salum som går under artistnavnet Arif og tidligere Phil T. Rich, er en norsk rapper som står bak kjente låter som «Alene» og «Hvem er hun».

Arif // Foto: TV2

Maj Britt Andersen

Maj Britt Andersen er mest kjent for sine vakre barnesanger og viser, og er en av landets mest folkekjære artister.

Maj Britt Andersen // Foto: TV2

Stig Brenner

Tidligere «Unge Ferrari» er en norsk sanger, rapper og låtskriver, og hans egentlige navn er Stig Joar Haugen. Han har mange topp-liste låter og spelemannsnominasjoner. I 2021 vant han årets hederspris under P3 Gull.

Stig Brenner // Foto: TV2

Øystein Greni

Øystein Greni er først og fremst kjent som vokalist, låtskriver og gitarist for bandet BigBang. Han har lenge vært ansett som en av landets beste gitarister, og har spilt mange konserter.

Øystein Greni // Foto: TV2