Rorbu og sjøhus

Kjerringøy rorbusenter – Rorbuferie ytterst på Kjerringøy

Om

Kjerringøy Rorbusenter ligger ytterst på vakre Kjerringøy utenfor Bodø. Vi har 10 rorbuer med hav og fjell som nærmeste nabo. Hos oss får du en rorbuferie med naturopplevelser og -aktiviteter som passer for både store og små.

En rorbuferie med late dager på brygga eller fylt med aktiviteter? På Kjerringøy Rorbusenter får du begge deler – og gjerne i kombinasjon. Vi har kafé, restaurant og lounge, gratis utlån av fiskestenger og småbåter, tur- og klatremuligheter, guidede båtturer på havet og aktiviteter på brygga.

Vi tar deg også innover i fjordene i Sørfolda, som ellers er vanskelig å komme seg til. Men med båt fra brygga vår bringer vi deg til spisse tinder og mektige isbreer i Sjunkhatten og Rago nasjonalpark, og til bortgjemte jordbæråkre og gamle små handelssteder innerst i fjorden.

Velkommen til Kjerringøy Rorbusenter! 

Les mer

Fra Bodø til Kjerringøy er det 4 mil, og du kan kjøre eller ta rutebuss. På veien får du et 10 minutters avbrekk på ferga mellom Festvåg og Misten. Fra kaia kjører du til veien slutter, og da er du fremme hos oss ytterst på Kjerringøy. Ruta er godt skiltet.

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.