Rom

STØTT – Top of Helgeland

Om

Vi ønsker deg velkommen til STØTT og til det unike handelsstedet fra 1800-tallet. Gi kroppen et pusterom i de deiligste senger omgitt av dundyner og frisk havbris.

Når du overnatter på Støtt sover du i de restaurerte bygningene på handelsstedet. De historiske bygningene oser av gammel kystkultur kombinert med herskapelige detaljer.

Vår ambisjon er å ta imot deg med raushet og gjestfrihet slik handelsmenn har gjort i flere hundre år på Støtt. Dundyner og stilmøbler er med på å gi deg den ekte væreierfølelsen. Hos oss vil du bo og sove i de bevaringsverdige bygningene på ekte nordnorsk vis.

Våre overnattinger:

Bakeriet
Velkommen til Bakeriet som har en autentisk og eksklusiv standard, og som vil gi deg en følelse av nostalgi og luksus.

Rorbua
Velkommen til Rorbua Nord og Sør. Rorbua er huset hvor fiskerne klargjorde bruket, egnet line, sov og spiste. Det er blitt mange gjesters romfavoritt. Rorbua passer godt for familier og vennegjenger som ønsker å bo sammen.

Stabburet
Velkommen til det sjarmerende og romantiske stabburet. Det har en liten stue i første etasje og 4 senger i andre etasje.

Transport
Nordlandsekspressen (NEX1), også kjent som den regionale hurtigbåten anløper oss flere ganger om dagen. Vi har også anløp av den lokale hurtigbåten flere ganger om dagen.

Vi har god og effektiv korrespondanse med Bodø, Ørnes og resten av Helgelandskysten. Opplev verdens vakreste kyst, og la deg overraskes!

Les mer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.