Hytter

Vestvatn – Arctic Cabins

Om

Koselige hytter i Vestvatn langs Kulturveien, en halvtimes tur fra Saltstraumen. Senk skuldrene og nyt vår nordnorske natur i ett av Saltens fineste turområder.

Arctic Cabins i Vestvatn langs Kulturveien er nærmeste nabo til Vestvatn alpinanlegg. Her tilbys varme og koselige hytter med inntil 5 sengeplasser, i tillegg til italiensk restaurant og mulighet for frokostservering. Et opphold på Arctic Cabins er perfekt både for familien og vennegjengen. I tillegg til alpint har Vestvatn mange kilometer med nydelige langrennsløyper, og vil du til fjells kan du ta heisen nesten til topps og gå en flott rundtur på fjellet.

Arctic Cabins drives av Enzo og Valentina fra Italia, som i tillegg til overnatting, mat og aktiviteter produsere egen, nydelig sjokolade.

Fra Arctic Cabins er det kort vei til både Saltstraumen og Beiarfjellet som er en del av Saltfjellet og Svartisen Nasjonalpark. Gode fiskemuligheter ved fjell og sjø. Du kan oppleve både Nordlyssafari, hundekjøring, aktivitetsløype, skøyting, fiske med mere.

Les mer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.