Feriehus

Steigen Lodge

Om

Bo tett på naturen i Steigen Lodge sine sjøhytter. Opplev midnattssol, nordlys og panoramautsikt over Lofotveggen!

Steigen Lodge sine sjøhytter og det sjarmerende hovedhuset ligger på vakre Engeløya i Steigen kommune. Hovedhuset og tre av sjøhyttene ligger i Våg, mens fire helt nybygde sjøhytter ligger på Røssøya ca 3 km unna Våg.

Alle hyttene er moderne og komfortable med panoramautsikt. De er bygget med bærekraft i tankene og er derfor plassert på stolper for å minimere fotavtrykket i naturen. Hyttene har store vinduer som forsterker den fine naturopplevelsen. Hver hytte har to soverom – ett soverom med dobbeltseng og ett med køyeseng. De har også en sofa, som kan omgjøres til en ekstra seng, spiseområde med spisebord, fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, kjøleskap, fryser og kokeplater. Hyttene har hver sin platting med flott sjøutsikt, gratis WiFi og parkering. Det er kort til nærmeste matbutikk og fra Våg er det kun 200 m til den koselige kafeen Elses Oase, mens på Røssøya er du en kort spasertur unna pub med enkel servering.
Steigen Lodges hovedhus er et vakkert og autentisk nordlandshus fra 1860. Huset ble renovert med nytt bad i 2017 og nytt kjøkken i 2020. Huset har 4 soverom med totalt 10 sengeplasser! Det store åpne kjøkkenet som er fullt utstyrt med induksjonovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser har spisebord med plass til 14-16 personer og den koselige stuen har gode sofaer og en vedovn. Det er gratis WiFi, TV og parkering på stedet. I dette huset er du kun 170 meter unna sjøen og du vil ha sol til nesten halv tolv på sommeren. Huset har stor hage, grillutstyr, terrasse med utsikt over fjell og kulturlandskapet.

På Engeløya finner du flotte turområder som må oppdages. Det er muligheter for å fiske, oppleve midnattssol, nordlys og en panoramautsikt over Lofotveggen!

Les mer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.