Hundholmen Brygghus

Nytt og spennende brygghus som åpnet november 2016. 2 etasjer med bar, restaurant og pub. A la carte, pubmeny og selskapsmeny. Brygger eget øl og serverer røff smakfull mat.

Bar/Pub
28.06.201709:25 Raymond Jakobsen

Vårt brygghus er over to etasjer og har plass til ca. 450 gjester. I første etasje er det en stor bar, med ett rikt utvalg av drikke, samt restaurant og kjøkken. I restaurantdelen kan du velge mat fra a la carte menyen, og for større selskaper, fra en egen selskapsmeny. Er det fullt her, eller du vil spise i en litt annen omgivelse, kan du gjøre det også i puben. Her har vi en litt enklere meny, uten at det på noen måte går ut over kvaliteten. Her får du også, daglig fra kl. 16.00, «Dagens husmann». Tradisjonsmat laget fra grunnen av, til en hyggelig pris.

I andre etasje er det egen bar, to shuffle board, både høye- og lave bord, selskapsrom for opp til 30 personer, og ikke minst – vårt brygghus. Her blir vårt eget øl produsert, og ambisjonen er å tilby 3-4 ulike egenproduserte ølsorter til en hver tid. I tillegg til disse har vi et rikt utvalg av annet øl, vin, brennevin og så klart gode alkoholfrie alternativ. I helgene har vi DJ som sørger for den gode bar-/utelivsstemningen her.

Lokalet har huset ulike serveringssteder siden 1996. Vi gjennomførte en total forvandling, hvor både planløsningen, interiøret, bruken (konseptet) og fasaden ble renovert. Vi syntes selv det ble røft, tøft, uformelt og brunt – sånn som vi ville ha det!

Vi streber for at alle skal føle seg velkommen hos oss. Om du er sulten, tørst, eller kanskje begge deler, er du velkommen. Om du kommer i dress eller jeans, det bryr vi oss heller ikke om. Menyen vil skiftes relativt ofte, og ha et stort innslag av lokale råvarer. Du vil finne klassisk pub mat, norsk tradisjonsmat og internasjonale retter.

Tollbugata 13
8005 BODØ

Telefon: 48502727
E-post: post@hundholmenbrygghus.no
Nettside: www.hundholmenbrygghus.no