Butikker

Egna butikk

Om

En ny handleopplevelse venter på deg hos Egna, hvor vi går i spissen for bærekraftig handel og har skapt et unikt samlingspunkt.

Våre trivelige lokaler huser ikke bare butikk, men også kafé, systue, møterom og et inspirerende miljø for deg som ønsker noe mer enn bare tradisjonell shopping.

I butikken vår finner du et bredt utvalg av nye- og brukte varer. Vi er stolte av vårt tette samarbeid med lokale aktører som tilfører butikken vår overskuddsvarer, B-varer og utstillingsmodeller. Blant våre skatter finner du eksklusive designerplagg fra Høyer, byggevarer fra Julius Jakhelln, møbler fra Bohus og kjøkkeninnredning fra Designa Bodø. Nå kan du også utforske utvalget hos UFF Second Hand som nylig har åpnet sin egen butikk på Egna.

Vi har som mål å være en arena for lokale produsenter og start-ups, og butikken fylles stadig opp med nye og spennende produkter.
Vår delikate lokalmat-avdeling frister med velsmakende produkter fra lokale leverandører, og byens beste utvalg av økologiske drikker. Hos Egna handler du ikke bare varer, du støtter også lokalsamfunnet og bidrar til en mer bærekraftig praksis.

Les mer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.