Hva skjer i Salten i mars

Selv med restriksjoner er det fortsatt mange hyggelige aktiviteter man kan gjøre innenfor smittevernreglene. Hva med å gå på konsert i Stormen med Arktisk Filharmoni, se på den fine utstillingen av Tomas Colbengtson på bymuseet, eller ta turen til Hamarøy og Hamsunsenteret?

Se vår oversikt over hva som skjer i Salten i mars.

25.02.202112:43 Kristine Solli

Stormen konserthus

Stormen konserthus har mange arrangement hver måned, her er det lett å finne noe for en hver smak. I mars kommer blant annet Riksteateret med forestillingen «Høna, egget, eller reven», Visesangeren Ann-Iren Hansen skal stå på scenen med Arktisk Filharmoni og Bodø Rhythm Group i ryggen, og Pias ballettstudio fremfører forestillingen «Skjønnheten og udyret»

Se det fulle programmet til Stormen konserthus her.

 


Foto: Karoline O. A. Pettersen

 

Lys og matfestuka

26. februar – 7. mars

Nytt år, nytt håp, nytt lys og ikke minst ny og spennende meny krydret med kulturelle innslag under Lys og matfestuka på Tranøy fyr . Uken er spekket med spennende retter, badedag, konsert og foredrag.
Se fult program til Lys og matfestuka her.

 


Foto: Karoline O. A. Pettersen

  

Vinterferie på Hamsunsenteret

3. mars – 7. mars

Hver dag fra tirsdag til søndag, kl. 11:00 til kl. 17:00 kan kose deg med noe forfriskende kaldt, noe lunt og varmt, eller noe søtt og deilig i Kafé SULT. De stiller med gode ferie-tilbud i museumsbutikken, høytlesning for de små og film for små og store.
Se fult program her.

 

 
Foto: Karoline O. A. Pettersen

 

Vinterferie på Kjerringøy handelssted

4. mars – 6. mars

Kjerringøy handelssted har åpent i vinterferien på torsdag, fredag og lørdag kl. 11.30 - 15.00. Med åpen kafe og krambod alle dager. Gratis puslespill med 20 store brikker til barnefamilier i kafeen så lenge lageret rekker. 

 

Viten Avec på Bymuseet i Bodø

10. mars

VITEN AVEC er Bymuseet i Bodøs foredragskonsept hvor besøkende får anledning til å kjøpe enkel fingermat og forfriskninger både med og uten prosent.
Viten Avec – kunnskap med «nogo attåt»

10 mars. kommer foredragsholder Miriam Tveit fra Nord universitet holder foredrag om Middelalderen. Drap, straff og hevn i norske middelalderlover.
Les mer om foredraget til Miriam Tveit her.

 

Afterwork på Ohma

12. mars

Ta med kolleger og venner til en sosial og smakfull avslutning på uka med Afterwork på OHMA. Kokkene disker opp en ekstra stor og innholdsrik asiatisk buffet, mens deres DJ sørger for å sette den rette fredagsstemningen 

Book bord til Afterwork på Ohma her.

 
Foto: Thomas Litangen

 

Kunstutstilling på Bymuseet

2. februar – 20. april

Ta deg en tur og se på den unike utstillingen med en av Sápmis ledende kunstnere, Tomas Colbengtson. Utstillingen «Vååjnesasse buektedh» / «Å synliggjøre det usynlige» viser et utvalg av objekter og skulpturer i glass, samt bilder. 

Bymuseet i Bodø har åpent tirsdag - fredag kl. 11 - 15, og lørdag/søndag kl. 12 - 15.

Se mer om utstillingen og kjøp billetter her.