Manshausen - Hvor hav og fjell møtes

Våre moderne signaturhytter, som henger utenfor kaikanten, må oppleves! Her har du følelsen av å være ute i naturen samtidig som du sitter lunt og varmt bak de store glassvinduene.

Overnatting
23.02.201716:06 Raymond Jakobsen

Manshausen er en perle av en øy. Naturbaserte opplevelser, gjennomført design og arkitektur, god service og god mat er vår bærebjelke. I hovedhuset kan vi ta i mot inntil 30 gjester til middag, og fra polar-biblioteket kan du nyte utsikten over hav og fjell. Manshausen ligger midt i Grøtøyleia og har dype røtter i kystkulturen. Å fiske er fremdeles moro, men aktiviteter som padling, snorkeling sykling, klatring, fjellturer, nordlys og havørnsafari er en vel så viktig del av tilbudet til våre gjester.

Manshausen
8283 Leinesfjord

Det enkleste måten å komme seg til Manshausen på er med hurtigbåten (Nordlandsekspressen) som går mellom Bodø og Svolvær. Den går hver ettermiddag fra Bodø og stopper på Nordskot, bare et steinkast fra Manshausen. For booking av hurtigbåt: http://www.torghatten-nord.no/booking.aspx?lang=nb-NO Rutetider her: http://ruteinfo.thn.no/no/default.aspx?rnr=74

Telefon: 23 38 22 00
E-post: post@ousland.no
Nettside: www.manshausen.no

Sauna