Er du på landsskytterstevnet?

Vi har laget den ultimate guiden til alt du må rekke å få med deg mens du er i Bodø

Velkommen til Bodø

Landsskytterstevnet er ett av Norges største idrettsarrangementer, og Bodø er stolt av å få være vertskapsby. 30. juli – 5. august går stevnet av stabelen, og vi har samlet en rekke tips til deg som er i Bodø, enten du er deltaker eller er med for å heie.

Bodø er en spennende og livlig by med korte avstander mellom de store opplevelsene. Opplev pulserende byliv, kultur og spektakulær natur på en og samme dag.

Anbefalinger til ting å gjøre i Bodø

Bodø byr på spektakulære naturopplevelser, byliv og kulturopplevelser. Vi har samlet en oversikt med en rekke aktiviteter, enten du vil prøve adrenalinfylte naturopplevelser, fordype deg i lokal kulturhistorie eller leke deg i ett av byens innendørs aktivitetssentere.

Aktiviteter

Museer

Har du med deg familien?

Her er våre beste tips til hva dere kan finne på sammen.

Noen ekstra dager til gode?

En dag tilbragt på vakre Kjerringøy eller i Saltstraumen for å studere verdens sterkeste malstrøm, er nærmest et «must» når du er i Bodø. Har du mer enn en dag til overs bør du også få med deg en utflukt for å oppleve den naturskjønne Saltenregionen.

Gå på tur

Bodø har umiddelbar nærhet til fantastiske turmuligheter. Ta en kveldstur til Bodøværingenes favoritt; Keiservarden, besøk en av de nydelige strendene langs nordsiden av byen, eller begi deg ut på en lengre topptur på en av tindene utenfor sentrum – vi garanterer belønning i form av uforglemmelige utsikter.

Tips til turmål å søke opp på Instagram:
#mjelle #hovdsundet #litltind #keiservarden #finnkonakken #bestefarvarden #ausvika

Nordland Musikkfestuke

5. – 14. august

Akkurat i det Landsskytterstevnet går mot slutten, starter den årlige festivalen som er kjent for å holde konserter på utradisjonelle steder utendørs i vakker natur. I tillegg arrangeres massevis av konserter i kirker og konsertlokaler over hele byen, og rundt omkring i Nordland fylke.

Hvor kan man spise?

Enten man er ute etter en lunsj, litt søtbakst eller en bedre middag, har Bodø et bredt utvalg av steder som er verdt å besøke!

La deg inspirere enda mer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.