Opplev den majestetiske havørnen!

Salten har verdens tetteste populasjon av havørn, og nå har du sjansen til å oppleve de mektige rovfuglene på virkelig nært hold.

Opplevelse
30.11.201817:29 Stine Eidissen Bya

Hopp ombord i vår autentiske fiskeskute, og bli med oss på havørnsafari. Nordland huser hele 35 % av Norges havørnbestand, og 20 % av verdens totale bestand. Vår eminente kaptein har god oversikt over populasjonen i området, og kjører oss dit det er størst sjanse for å treffe på havørn. I tillegg har vi alltid med oss småfisk, som vi kaster ut fra båten som lokkemiddel. Her er det bare å ha fotoapparatet klart - og være beredt til tidenes blinkskudd!
Selv om havørna er den store attraksjonen, er mulighetene for å se andre sjøfugler på turen også store. Få naturopplevelser slår det å være ute i båt langs den røffe nordlandskysten.
Husk at været i Nord-Norge kan være hustrig. Vi anbefaler at du kler deg godt, og byr på varm drikke om bord for å sikre at du holder varmen.

Sesong:
Sannsynligheten for å treffe havørn varierer med vær og sesong. Selv om vi ikke kan tilby havørngaranti - garanterer vi alltid et flott fjordcruise.

Hvem passer turen for:
Alle

Vi er sosiale!
Facebook: @northernlightsint
Instagram: @#arcticsalten

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!
Team Northern Lights

Håndverkeren 1
8250 Rognan

Telefon: 95986387
E-post: post@northern-lights.as
Nettside: https://northern-lights.as/Home