L

egeg

w

Bli med på fjelltur i vakre Salten!

Vi tilbyr fjellturer med lokalkjente guider til flere spennende steder. Nøyaktig destinasjon avhenger av årstid, antall personer og kondisjon. Ut på tur aldri sur!

Fjelltur
29.11.201812:29 Stine Eidissen Bya

Under følger noen eksempler, men vi tilbyr mange ulike turer i ulike vanskelighetsgrader. Ta kontakt for et konkret tilbud!

Ingeborgfossen:
Vi starter innerst ved broen ved Botnvatn, og følger veien inn mot Ingeborgfossen. Turen går i lett terreng, med unntak av de siste 200-300 meterne mot fossen. Her er terrenget småkupert og litt brattere. Turen gir en fantastisk utsikt og passer for alle.
Tangodden:
Under første del av turen, går vi på en gammel kjerrevei. Her passerer vi blant annet den gamle Halsgården. Kjerreveien går etter hvert over i en sti, som leder oss de siste kilometerne til Tangodden. I tidligere tider ble odden benyttet til tørking av klippfisk på svabergene. Ytterst på Tangodden finner vi et fyr - eller lykta som den kalles på folkemunne. Den ble opprinnelig bygd i 1909, men har blitt modernisert flere ganger siden. Her setter vi oss ned og tar oss en kopp kaffe mens vi nyter utsikten.
Storflåget
Vi starter turen fra Linebakken, ca. 5 minutter fra Rognan Hotell. Her følger vi en godt merket sti hele veien opp til Storflåget. Turen har en relativt bratt stigning opp til Litjflåget (første 2/3 av turen). Siste 1/3 mot toppen foregår også i oppoverbakke, men stigningen er noe mindre bratt. På toppen venter en fantastisk utsikt over blant annet Rognan sentrum, Saltfjorden, Ørfjellet i sør og Sulisfjellene i øst.

Vi er sosiale!
Facebook: @northernlightsint
Instagram: @#arcticsalten

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!
Team Northern Lights

Håndverkeren 1
8250 Rognan

Telefon: 95986387
E-post: post@northern-lights.as
Nettside: https://northern-lights.as/Home