Rognan Hotell

Velkommen til Saltens eneste frittstående fjordhotell! Vi kan tilby en nydelig panoramautsikt over Saltenfjorden og fjellandskapet rundt.

Hotell
27.02.201720:08 Raymond Jakobsen

Hotellet er flott plassert ved bryggekanten på det lille tettstedet Rognan, og har en gjennomført maritim stil. Alle rommene har fått navn etter trebåter som ble bygd i Saltdal oppigjennom tidene. I vår à la carte restaurant kan du spise et bedre måltid, mens du nyter den fine fjordutsikten. På sommeren kan man også nyte mat og drikke i på brygga, og på vinteren kan det magiske Nordlyset ofte sees utpå kvelden.

Sov godt!
Rognan Hotell har 60 nyoppussede rom, inkludert 3 flotte suiter. Alle rom har eget bad, flatskjerm og gratis Wi-Fi. Vi har selvfølgelig også egne allergi - og handicaprom. En god frokost er selvfølgelig inkludert.

Opplevelseshotellet
I samarbeid med vår partner Northern Lights International, kan vi tilby et bredt spekter av aktiviteter og opplevelser til våre gjester. Vi tilbyr hundekjøring, nordlyssafari, fisketur, havørnsafari, fjelltur, trugetur, grottevandring og mye mer. Vi skreddersyr gjerne din neste feriereise!

Weekendtilbud
Hotellet arrangerer ofte ulike temakvelder som ost & vinkveld, viltaften, fårikålaften, lutefiskaften, julebord mm. I forbindelse med disse har vi alltid gode pakketilbud. Vi har også egne showpakker i forbindelse med konserter og opptredener på Rognan. Sjekk ut vår hjemmeside for aktuelle tilbud!

Kurs og konferanse
Vår kurs- og konferanseavdeling består av 7 møterom av ulik størrelse. De fleste møterommene har en fantastisk fjordutsikt. Vårt største møterom har en kapasitet på 120 personer. Vi har også egne arealer til mingling, utstilling osv.

Følg oss på sosiale medier!

@rognanhotell #rognanhotell

Håndverkern 14
8250 Rognan

Telefon: 75 69 00 11
E-post: service@rognanhotell.no
Nettside: www.rognanhotell.no