Utflukt til Polarsirkelen!

Polarsirkelen markerer inngangen til Arktis, og er dermed også «grenseovergangen» til de fantastiske fenomenene midnattssol (om sommeren) og mørketid (om vinteren).

Guidet tur
30.11.201817:29 Stine Eidissen Bya

Sommerprogram:
Vi kjører 50 minutter fra Rognan for å komme til polarsirkelsenteret. Her er det blant annet en souvernirbutikk og mulighet for å sende postkort med eget stempel. Området utenfor senteret har ulike monumenter som er populære selfiemål. Dersom det er fint vær, er det også nydelig å gå en liten tur i området.
På vei tilbake til Rognan, legger vi inn et stopp på Nordland Nasjonalparkmuseum. Her er det et flott turområde (inkludert en liten klatrepark) - hvor en kan få fine opplevelser. Selve museet fokuserer blant annet på nasjonalparkene, dyreliv og samisk kultur – og huser til og med et flott kunstgalleri.

Vinterprogram:
Polarsirkelen er lokalisert 50 minutter med buss fra Rognan. Avhengig av snøforholdene, stopper vi et stykke bortenfor senteret og krysser polarsirkelen med truger. Selve polarsirkelsenteret er stengt, og ligger delvis begravet under store snømasser om vinteren.

På vei tilbake til Rognan legger vi inn et stopp på Nordland Nasjonalparkmuseum. Her er et flott turområde. Museet er egentlig vinterstengt, men kan åpne for grupper. Her fokuserer de blant annet på nasjonalparkene, dyreliv og samisk kultur – og huser til og med et flott kunstgalleri.

Vi utsteder egne Arctic Circle Club sertifikater til alle som har vært med oss på denne turen.

Vi er sosiale!
Facebook: @northernlightsint
Instagram: @#arcticsalten

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!
Team Northern Lights

Håndverkeren 1
8250 Rognan

Telefon: 95986387
E-post: post@northern-lights.as
Nettside: https://northern-lights.as/Home