5 ting du kan gjøre i Bodø i påsken

Fjellpåske eller bypåske? De fleste forbinder nok påska med oppkjørte skiløyper, kvikklunsj og kakao rundt bålet, og avslapping i solveggen på hytta. Men hva om vi forteller deg at bypåske kan være like magisk, uten ski på beina? Jepp, det er faktisk mulig. Vi gir deg noen tips til hvordan du kan ferie påsken i byen.

05.03.202109:56 Otelie Knædal


Med forbehold om at noen av aktivitetene ikke kan gjennomføres pga smittevernregler. Hold deg oppdatert på hvilke restriksjoner som gjelder nå - her

 

1. Bytt ut kakao og ski, med kaffe og en spasertur i byen

Let etter Street Art som ligger gjemt på veggene rundt omkring i sentrum, etterfulgt av en tur ut på moloen. Nyt et påskestille sentrum.
2. Skjem deg bort på et av byens mange hoteller

Unn deg en overnatting på et av hotellene i byen. Det er deilig med en miniferie i egen by. Senk skuldrene og nyt utsikten fra hotellsengen.

> Se oversikt over hotellene i Bodø & Salten

3. Dra til Saltstraumen

Verdens sterkeste malstrøm ligger rett utenfor byen vår. Når var du der sist? Når strømmen er på sitt sterkeste er det et fascinerende syn å se de enorme kreftene som er i sving.

> Les mer om Saltstraumen

4. Ta med take-away på tur

Selv om serveringsstedene har stengt, tilbyr de fleste take-away! Vær litt utradisjonell og ta med et deilig måltid fra en av byens gode restauranter ut i naturen. Utelunsj er tross alt alltid en god idé, også støtter du de lokale stedene samtidig.

5. Gå på ski

Ble ikke påska det samme uten ski på beina? Hvis vi er heldige har vi enda litt snø å boltre oss i. Finn frem skiene og ta fatt på skiløypene i Bodømarka. Husk å ta med noe godt i sekken!

 

Fant du ikke noe du likte? Slapp av! Vi har mange flere aktiviteter å foreslå til deg – Bare klikk her!