Hotell

Kjerringøy Bryggehotell

Om

Ligger vakkert til i Kjerringøy Havn med flott utsikt over fjorden. Hotellet har store hotellrom med veranda ut mot havet, gjestehavn, sjøhus, restaurant med lokale råvarer og kan være behjelpelig med planlegging av aktiviteter på Kjerringøy.

Bryggehotellet ligger vakkert til i Kjerringøy Havn – et steinkast fra Kjerringøy Handelssted. Det består av ni store og komfortable rom. Hvert av rommene har sengeplass til 4 personer. I tillegg disponerer bryggehotellet ni sjøhus rett på kaikanten. Sjøhusene har tre soverom med tilsammen 6 sengeplasser.
Alle rommene og sjøhusene har en flott utsikt over fjorden utenfor og Lofotveggen i det fjerne. På Kjerringøy havn bryggehotell er det godt å være – jobb eller fritid, midtuke eller helg.

Vi kan tilby lokaler til ulike kurs og konferanser i fantastiske omgivelser.
Kombiner kurs og konferanse med en opplevelsestur. I umiddelbar nærhet til hotellet ligger blant annet Kjerringøy Gamle Handelssted, museer, båtbyggeri, gårdsutsalg med kafè og mer. Eller kan vi også friste med vår flotte natur der man kan ta seg en fisketur, fjelltur, skitur, bærtur og mer. Alt etter hva man ønsker. Mulighetene er mange!

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.