Støtt Brygge

Støtt er en øy helt nord på Helgelandskysten, midt i skipsleia og ca. 32 nautiske mil sør for Bodø. På Støtt Brygge kan du gjøre mer enn å spise og bo. Her er du tett på menneskene og tett på naturen. Du kan vandre rundt på øya og slå av en prat med mange av de som bor her. Den åpenheten og gjestfriheten små steder i Nord-Norge har er unik.

Overnatting
27.02.201721:07 Raymond Jakobsen

Kanskje kan det frister med en kajakktur hvor du ser alt fra sjøsiden. Samtidig har du opplevelser med mere fart og spenning hvor du med våre samarbeidspartnere kan oppleve både fiske, båtturer, rib turer og breklatring i umiddelbar nærhet. For den som ønsker det ultimate adrenalin kick´ anbefaler vi en tur med sjøfly eller helikopter. Ønsker du å bo ute i naturen har vi en basecamp med to lavvoer og hengekøyer under fiskehjellen.Vi serverer deg rause og kulinariske sjømatretter basert på lokale råvarer, slik skikken var i gamle dager. Du skal du ikke dra fra oss å være sulten. Når den smakfulle vinen konsumeres, og latteren av de gode historier sprer seg i Gammelbutikkens restaurant, håper vi at du nyter tilværelsen.

Det personlige vertskapet har høy fokus hos oss på Støtt Brygge. Det er møtet med mennesker og den inspirasjon det gir oss, som gjør det spennende for oss å bo uti havgapet. Vårt konsept er det gamle Handelstedet slik og du har kanskje har lest om det i Hamsuns romaner eller sett det i filmene. Den gamle kystkulturen er stedets identitet og setter rammene for oppholdet. Hos oss finner du dundyner, lysekroner, kandalaber, rokokko- og biedermeyer møbler, italienske senger, autentiske eldre fiskeredskaper, brennevinsdisken, riggen til en jakt fra 1870 mm.

På Støtt Brygge kan du gjøre mer enn å spise og bo. Her er du tett på menneskene og tett på naturen. Du kan vandre rundt på øya og slå av en prat med mange av de som bor her. Den åpenheten og gjestfriheten små steder i Nord Norge har er unik. Støtt byr også på ro og stillhet og du kan vandre rundt på hele øya hvor kun lyden av fugler og bølgene fra havet er «bakgrunnstøyen». Og ikke for å glemme; her puster du inn den friske rene sjøluften. Deler av Støtt består av et naturreservat med svært sjelden fauna og flora. Kanskje kan det frister med en kajakktur hvor du ser alt fra sjøsiden. Samtidig har du opplevelser med mere fart og spenning hvor du med våre samarbeidspartnere kan oppleve både fiske, båtturer, rib turer og breklatring i umiddelbar nærhet. For den som ønsker det ultimate adrenalin kick´ anbefaler vi en tur med sjøfly eller helikopter. Ønsker du å bo ute i naturen har vi en basecamp med to lavvoer og hengekøyer under fiskehjellen.

Kontakt oss for mer informasjon og booking på vår webside www.stott.no, eaa@stott.no eller mobil +47 – 40021212.
Vi har åpent hele året.

Hvordan komme seg til Støtt :
https://www.stott.no/en/meny-modal/about-us/

Støtt brygge
8159 Støtt

Telefon: 400 21 212
E-post: eaa@stott.no
Nettside: http://www.stott.no

Rom Støtt Brygge
Restaurant Støtt Brygge
Restaurant Støtt Brygge
Restaurant Støtt Brygge
Støtt Brygge
Støtt Brygge
Støtt Brygge