Samvirkelaget

Våren 2018 åpnet vi en splitter ny kaffebar i Sambogården. Dette er et prosjekt vi har jobbet lenge med å forme og som betyr mye for oss.

Kafé
05.03.202113:41 Otelie Knædal

Konseptet er langt i fra A4, og det er ikke hverdags for oss i Coop å starte opp kaffebarer. Dette blir stedet for deg som er glad i skikkelig god kaffe og som vil oppleve en spesiell atmosfære. Dette er noe vi tror på og som vi er stolte av å presentere.
Selve esset i Samvirkelaget er at vi skal rekruttere byens aller beste og mest motiverte medarbeidere. Det kan være han eller hun som ikke passer helt inn i den tradisjonelle skolen, personer med "hull" i CV-en, eller deg som av en eller annen grunn har fått en tøff start på karrieren. Vi ønsker også å åpne opp for lærekandidater med spesiell interesse for barista og kaféfaget.
Hos oss vil du møte unge mennesker som brenner for faget, som har masse å gi og som fortjener en ny sjanse. Det er ikke CV-en som er i fokus, men personligheten, motivasjonen og "typen". De ansatte hos Samvirkelaget er spesiell og unik på sin egen måte.
Vi ønsker at Samvirkelaget skal bli et springbrett inn i arbeidslivet, og en arbeidsplass hvor unge mennesker får utviklet seg i trygge og inspirerende omgivelser. Vi i Coop Nordland har et inkluderende verdisett der vi skal ta vare på hverandre, og det ønsker vi vise på en ny og tøff måte.

Nettside: https://www.s-lag.no/

, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox