Restaurant Bjørk

Restaurant Bjørk er Bodøs største restauranthus, med flere avdelinger, sentralt beliggende i Glasshuset. Vi har en lun- og uformell atmosfære, som passer like godt til hverdags som til de litt større anledninger. Vår meny er stor og variert, tilpasset våre lunsj-, middags- og kveldsgjester. Når været tillater det, kan du nyte mat og drikke på vår uteservering. Her har du fin utsikt over det nye Kulturkvartalet og havna.

Restaurant
27.02.201716:08 Raymond Jakobsen

Vi kan tilby tapas, pizza stekt i vår vedfyrte ovn, salater, pasta, grillretter og gode desserter. Hvis du ikke har prøvd, vil vi sterkt anbefale vår signaturrett gjennom mange år: Grillet tørrfisk. Denne serveres med ertepuré, posjert egg, baconsmør og aioli poteter.
Mye av vår mat lages i vår vedfyrte ovn, eller i vår Josper Grill. Dette er en lukket ovn, hvor maten blir kullgrillet på svært høy varme, opp til 400-500 grader. Dette gir en særegen og typeriktig grillsmak, og ikke minst – gjør maten svært saftig.

For selskaper over 10 personer, kan vi tilby eget selskapsrom og meny.

Vi har også egen applikasjon til iPhone. Her finner du gode tilbud, kan se på alle våre menyer og - bestille bord online. Du finner den i App Store - helt gratis.
Velkommen til oss på Bjørk.

Storgt. 8
8006 Bodø

Telefon: 75 52 40 40
E-post: post@restaurantbjork.no
Nettside: http://www.restaurantbjork.no/

bjørk 8.jpg
bjørk1.jpg
bjørk2.jpg
bjørk3.jpg