Restaurant NYT

Restaurant Nyt er prosjektet der vi søker inspirasjon i det nordnorske landskap for å finne ingredienser som kan berøre eksisterende kulinariske tradisjoner

Servering
23.02.201721:07 Raymond Jakobsen

Restaurant Nyt er prosjektet der vi søker inspirasjon i det nordnorske landskap for å finne ingredienser som kan berøre eksisterende kulinariske tradisjoner. Vårt mål er å skape en måte å tilberede mat på som gir våre gjester en opplevelse av helhetlig nytelse – og litt forundring.
På kjøkkenet står Håkon og Petter sammen over grytene etter å ha kjent hverandre og jobbet sammen i flere år. Vi er begge Bodøgutter og har vår utdanning og praksis fra landsdelen, selv om vi også har arbeidet andre steder. Vår entusiasme for landsdelen og byen gjenspeiler seg i menyen, og du vil kanskje merke Håkon’s lidenskap for lokale urter og råvarer som han har eksperimentert med i sin egen hage.

Ute i restauranten vil du møte restaurantsjef og daglig leder Bjørnar. Etter flere år som kokk i både brasseri- og fine dining restauranter har han nå overtatt ansvaret for restauranten. Sammen med servitør Per, og til tider også kokkene, vil han sørge for at dere får den beste service. Teamets kunnskap om både mat, vin og andre drikker mener vi vil bidra til å løfte nytelsen til nye høyder.

Vi ønsker å bidra til kulinarisk kompetanseutvikling og har derfor påtatt oss ansvaret for kokkelærlinger. For tiden har vi en på kjøkkenet; Isak. Vi er med andre ord fem personer i teamet som vil gjøre alt for at våre gjester skal få en nytelse basert på de beste kulinariske tradisjoner ispedd inspirasjon fra det nordnorske landskap.

Dronningensgate 26
8006 Bodø

Telefon: 45231100
E-post: post@restaurant-nyt.no
Nettside: http://restaurant-nyt.no/