L

egeg

w

Magic Saltstraumen

I ett spektakulært bygg ved foten av Saltstraumbrua, tett på verdens sterkeste tidevannsstrøm, ligger Magic Salstraumen.

Bodø // Saltstraumen
28.02.201711:07 Raymond Jakobsen

Sommeren 2019 er Magic Saltstraumen åpen hver dag kl. 12.00-18.00. Her kan du nyte utsikten over Saltstraumen med kaffe og vafler fra kafeen vår.

Å oppleve Saltstraumen når den er på det sterkeste er en eventyrlig opplevelse! Selve Saltstraumen ligger i gangavstand, bare 100-150 m fra Magic Saltstraumen.

Man kan enten komme med buss og evt. inkl. en bysightseeing eller man kan ta Rib. Eller man kan ta buss en vei og Rib tilbake gjennom et enestående alpint kystlandskap. For det er her, rett utenfor Bodø, at sansene blir overveldet av inntrykk av en mektig natur omkranset av magiske fjell og med havørna seilende over.

De har også en liten souvenirbutikk her om man ønsker å bringe et minne hjem.

Rundt anlegget er det mulighet til å vandre i den flotte naturen med 6 km med opparbeidede naturstier omgitt med rasteplasser.

Saltstraumen er valgt ut som et av The Wild Wonders of Europe, på grunn av det imponerende marine livet og de ville strømmene.

Her kan du se filmen fra dypet av verdens sterkeste tidevannsstrøm som er mektig og som sitter i kroppen lenge etter at filmen er avsluttet. En film fra vakre naturopplevelser i et unikt undervannsmiljø.

Folk strømmer fra hele verden til Norge for å oppleve naturen og ikke bare fenomenet Saltstraumen!
Det sies at ennå flere kommer for å oppleve nordlyset.

I filmsalen kan du også se en dokumentar om Nordlys, hvor spennende myter, historikk og fakta er inkludert med fantastisk film og bilder. De fleste kulturer har legender om polarlyset, overlevert fra generasjon til generasjon. Det blir dermed også en reise gjennom myter, tro og overtro.

Filmen forklarer på et enkelt vis om sola og ved bruk av animasjoner fra NASA hvordan nordlyset dannes, hvor en bør reise, hvordan vi kan varsle nordlys og hvordan en selv kan ta flotte bilder. Filmen avsluttes med en timelapse fra Ole C. Salomonsen, en av verdens beste nordlysfotografer.

Telefon: 75560084
E-post: saltstraumen@magicnorth.no
Nettside: http://www.magicnorth.no