Julearrangementer du bør få med deg

Årets julekonserter og julearrangementer

Har du lyst til å bruke førjulstiden på å gjøre noe hyggelig sammen med familien eller gode venner? Her er oversikten over alle konserter og underholdningsarrangementer i juletiden.

Putti Plutti Pott

Julefortellingen om Putti Plutti Pott er en av Norges mest populære førjulsfortellinger, og det blir ingen skikkelig julestemning uten sangene og historien om den lille nisseguttens reise med Julenissens trylleskjegg!

Sted: Stormen Konserthus

Julemesse i Gildeskål kulturhus

Kombiner julegavehandel med en koselig førjulsstund, og kom på tradisjonell julemesse med stands, loddsalg og kafe.

Sted: Gildeskål kulturhus

Julemarked i Sørfold

UL. Fremtid arrangerer julemarked med stands med salg av varierte produkter; tresløyd, mat, strikk, søm, scrapbooking osv.

Sted: Tørfjorden grendehus

Hjerneteppe: Førjuls-Impro

En morsom aften med den Bodø baserte improteatergruppen Hjerneteppe! Skuespillerne finner på replikker og handling i øyeblikket, basert på samspillet med publikum. 

Sted: Stormen Konserthus

Julegaven – Trine Rein

Trine Rein sikrer julestemningen med førjulskonserten Julegaven, både i Bodø og Gildeskål. Årets gjesteartist er Adrian Jørgensen. Velkommen til en varm, stemningsfull og oppløftende konsert!

Nøtteknekkeren med Pias ballett og Arktisk filharmoni

Forvent en eventyrlig førjulsballett fylt med vakker musikk og dans, en stor klype kjærlighet og en liten dose magi. En klassiker du må få med deg.

Sted: Stormen Konserthus

Julekonsert med Alejandro Fuentes og Chris Medina

Alejandro Fuentes og Chris Medina forener krefter og legger ut på juleturné. Få med deg konserten i Stormen konserthus.

Sted: Stormen Konserthus

Eva Weel Skram – Falle til ro – ein julekonsert

Seks år har gått siden Eva Weel Skram slapp sin første julelåt, og de siste årene har hun startet en kjærkommen tradisjon med å spille julekonserter, med alle sine julefavoritter i baggasjen.

Sted: Stormen Konserthus

Julesangskatten med Arktisk filharmoni

Tradisjonelle julesanger og sangleker, julesalmer og sanger du kjenner fra julekalendere på TV. Alt dette har vi satt sammen til en koselig allsangkonsert for hele familien.

Sted: Stormen Konserthus

Bilal Saab Julekonsert

Endelig er det klart for Bilal Saab i Stormen. Juleturnéen i 2019 ble en stor suksess med gode anmeldelser og strålende tilbakemeldinger. Denne gangen avslutter Bilal Saab sin juleturné i Bodø.

Sted: Stormen Konserthus

Konsert: Lys langs en fjord

Konsert med Marit Øvrebø og pianist Stefan Ibsen Zlatanos. Ei varm og snill stund i årets mørkeste, og for mange, tyngste måned. La nordnorske sangskatter, tekster og dikt ta deg med inn i varmen og gi deg et hvileskjær i adventsstria.

Sted: Gildeskål hovedkirke

“RINGE INN” – Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes

På turneen har de med seg noen av landets beste musikere for å skape julestemning fra nord til sør med både nyskrevne julelåter og velkjente sanger du blant annet kan finne på det nyslupne julealbumet.

Sted: Stormen Konserthus

UJUL: Moddi, Nordland Teater og Arktisk filharmoni

Et alternativt juleevangelium for deg som stresser fra kjøpesenter til kjøpesenter, som svetter i møtet med familiemiddager, og synes julestemninga sitter litt vel langt inne.

Sted: Svømmehallen scene

Swinging Christmas – Julie Dahle Aagård og Odd René Andersen

Førjulstiden er tiden for fulle møtekalendere, julehandel og ikke minst julemusikk. Flere og flere setter også av tid til å få med seg Swinging Christmas og Hærens musikkorps og gjesteartister.

Sted: Stormen Konserthus

Bugge Wesseltoft – Julekonsert

Bugge forteller selv om historien bak platen: «Snowing on my piano» ble laget ut fra et ønske om fred og ro i Jula , og en pause fra stress, gavehysteri og det måtte være så voldsomt lykkelig hele tiden.

Sted: Stormen Konserthus

England Brooks julekonsert

England Brooks Orchestra spiller julen inn med svingende julemusikk. Det er en stor glede å allerede røpe at to av årets hemmelige gjester er Halvdan Sivertsen og datter Marie Bakken. Sivertsen.

Sted: Stormen Konserthus

Luciakonsert

Velkommen til en stemningsfull konsert med Bodø domkirkes ungdomskor. Med oss i år har vi Trygve Misvær (solist), Bjørn Andor Drage (piano), Brian Hepworth (orgel). Dirigent er George Chittenden.

Sted: Bodø Domkirke

Luciakonsert med Láhko voices

Lahko Voices ønsker velkommen til gratis Luciakonsert i Gildeskål Hovedkirke. Det blir pepperkaker, gløgg og stemningsfull atmosfære i tillegg til lysende og vakker kormusikk i mørketiden.

Sted: Gildeskål hovedkirke

Ad Lib: Bodø Big Bands Julekonsert

Å være på plass når Bodø Big Bands årvisse juleshow på Sinus fyres av, er en viktig musikalsk tradisjon for flere og flere. Konsertene er en sjarmerende energibombe med både skjemt og alvor fra scenen, der partymusikk og klassiske julehits blandes med sterke tekstformidlinger av fine gjestesolister.

Sted: Stormen Konserthus

Christel Alsos – Den kalde vinter

Julekonsertene til Christel Alsos har over de siste ni åreneblitt en tradisjon. Ikke bare for publikum, men også for artisten selv.

Sted: Stormen Konserthus

The Queen’s Six julekonsert

Direkte fra Windsor Castle i England kommer den britiske kongefamiliens egne sangere til Bodø for å spre julestemning! Med seg har de alt fra klokkerene versjoner av tradisjonelle «christmas carols» til a cappella versjoner av kjente julesanger.

Sted: Stormen Konserthus

Christmas with Nordic Tenors

For syttende året skaper tenortrioen en førjulsstund fylt med varme og humor, med et variert julerepertoar bygget på høytid og tradisjon, en julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen.

Sted: Stormen Konserthus

Bodø Bluesklubb: Romjulsblues med Kai Fjellberg

Kvelden vil være preget av Fjellberg sitt debutalbum, men det vil bli gitt plass til en hel rekke andre velkjente blueslåter fra bla BB King, Jimmie Vaughan, Buster Benton, Lazy Lester, The Faboulous Thunderbirds, Louis Jordan, The Blues Express, og mange flere. 

Sted: Stormen Konserthus