Arif

Arif Nassor Salum som går under artistnavnet Arif og tidligere Phil T. Rich, er en norsk rapper som står bak kjente låter som "Alene" og "Hvem er hun".

17.12.202117:16 Julie Abelsen

Hva er ditt beste minne fra Kjerringøy?

Det beste minnet var å få en guidet tur rundt Kjerringøy av Jarle. Frisk luft, fantastisk natur, søte dyr, og gode samtaler! Helt perfekt.

 

Er du spent foran premieren?

Veldig spent. Overraskende nok så gleder jeg meg sykt mye! Under innspilling så trodde jeg at jeg kom til å grue meg, men har bare gode minner fra tiden vår på Kjerringøy. Ser frem til at resten av Norge for et lite innblikk av hvor gøy vi hadde det der borte.

 

Hva tror du «Hver gang vi møtes» vil gjøre med karrieren din?

Forhåpentligvis så blir det flere mennesker som blir bedre kjent med meg, og min musikk. Håper de som ikke kjenner til meg fra før, blir positivt overrasket av hva de hører og ser.

 

Har innspillingen satt dype spor?

Absolutt. Jeg, som mange andre i gjengen som dro opp, hadde aldri før sett en eneste episode. Så må innrømme at jeg var veldig reservert, synes alt var litt skummelt, og kanskje bitte litt fordomsfull. Men når jeg ble kjent med de andre artistene, det profesjonelle crewet, og ikke minst fikk den gode mottakelsen av menneskene på Kjerringøy, så forandret dette alt. Det ble som en slags leirskole for voksne, hehe. Kommer aldri til å glemme denne turen.

 

Hva gjorde naturen her i nord med deg?

Det føles ut som luften er renere i nord. Var deilig å sitte alene på bryggen og bare høre på vannet og fuglene. Ikke tenke på noe. Helt magisk.